EUROLYGA 2023

Krepšinio treneris smūgiu galva „išjungė“ neįtikusį teisėją

Treneris galva smogė teisėjui ir jis atsidūrė nokdaune.<br>youtube.com
Treneris galva smogė teisėjui ir jis atsidūrė nokdaune.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2016, 6:07 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 4:48 PM

Neįtikėtinas incidentas įvyko per JAV tarpmokyklinėse rungtynėse. Pensilvanijos valstijoje esančio Nešaminio miestelio vidurinės mokyklos treneris Jerry Devine'as, nesuvaldęs emocijų, pasielgė taip, kaip savo laiku padarė garsus futbolininkas Zinedine'as Zidane'as: smogė galva neįtikusiam rungtynių teisėjui.

Mokyklos treneris J.Devine'as, dirbantis algebros ir istorijos dėstytoju, užpyko ir nesusivaldė po to, kai jo ekipos žaidėjui teisėjas skyrė baudą. Pradėjęs aiškinti savo tiesas, treneris užsidirbo ir nuobaudą sau – techninę pražangą.

Tai strategą įsiutino dar labiau – jis priėjo prie arbitro ir galva stipriai jam smogė. Tai buvo panašu į momentą, kuris įvyko 2006 metais per pasaulio futbolo čempionato finalą, kuomet Z.Zidane'as galva vožė italui Marko Materazzi. Teisėjas parkrito ant žemės: nors į nokdauną pasiųstas vyras netrukus atsikėlė, agresyvusis treneris iš karto buvo išprašytas iš salės.

Nešaminio mokykla pranešė, kad treneris po incidento pasiprašė atostogų, tačiau neabejojama – jam teks padėti pareiškimą dėl pasitraukimo iš darbo. Jis Nešaminio mokykloje pradirbo 10 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.