EUROLYGA 2023

Dėti į krepšį galintis V. Alekna vėl stumdysis su moterimis

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ renginyje pasirodys dukart Olimpinių žaidynių čempionas Virgilijus Alekna.

V.Alekna vėl žais LMKL žvaigždžių dienoje.<br>Augusto Didžgalvio nuotr.
V.Alekna vėl žais LMKL žvaigždžių dienoje.<br>Augusto Didžgalvio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lmkl.lt

2016-01-11 11:16, atnaujinta 2017-06-11 11:06

Prieš pasukdamas į lengvąją atletiką vienas tituluočiausių Lietuvos sportininkų pats žaidė krepšinį. Tai jis įrodė pernai Alytuje, kai LMKL rinktinės krepšį sudrebino galingu dėjimu ir taip ant kojų pakėlė visą Alytaus areną.

Savo kozirių turi ir LMKL rinktinė, kadangi 205 cm ūgio „Utenos“ vidurio puolėja Kristina Alminaitė ir Vilniaus „Kibirkšties“ 196 cm ūgio „centras“ Daugilė Šarauskaitė taip pat geba įkrauti kamuolį iš viršaus.

„Kol kas per rungtynes to padaryti nepavyko – svarbu pati žinau, kad galiu įdėti“, – juokėsi D.Šarauskaitė.

Keturis kartus geriausiu Lietuvos sportininku išrinktas 202 cm ūgio V.Alekna vyrų komandoje prisijungė prie Ramūno Šiškausko ir Donato Montvydo. Kitų komandos narių pavardės bus paskelbtos artimiausiu metu.

V.Alekna kviečia visus atvykti į Utenos daugiafunkcinį sporto kompleksą sausio 24 dieną, kur vyks LMKL „Visų žvaigždžių“ diena.

„Manau, kad bus tikrai gražus renginys. Pernai buvo geras renginys Alytuje, kur patyrėme daug emocijų, todėl neabejoju, jog ir šiemet bus smagu Utenoje, nes skirtingų sugebėjimų vyrai suvienys jėgas aikštelėje. Kviečiu visus ateiti ir palaikyti ne tik vyrų komandą, bet ir merginas.“

Utenoje vyksiančioje „Visų žvaigždžių“ dienoje žiūrovų lauks daug pramogų: tritaškių konkursas, kuriame dalyvaus ir pasaulio rekordininkė Ela Briedytė. Įgūdžių konkurse išvysime Lietuvos ir Utenos talentus.

Susirinkusius ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir savo dainomis linksmins Donatas Montvydas, žaviosios Kauno „Žalgirio“ šokėjos, televizijos projekto „Lietuvos talentai“ žvaigždės, šokių kolektyvas „Aušrinė“, o renginį ves Mindaugas Stasiulis.

Naujų įspūdžių ir tikrų Lietuvos žvaigždžių šventė – Utenoje sausio 24 dieną 15 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.