EUROLYGA 2023

Paulius Jankūnas: „Per tokias rungtynes apie nuovargį nekalbam“

Kauno „Žalgiris“ laimėjo septynis mačus iš eilės, bet Vilniaus „Lietuvos rytas“ nutraukė prakeiksmą. Sekmadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse Tomas Pačėsas su savo kariauna įteikė skambią dovaną sirgaliams, kai sostinėje 78:72 nugalėjo amžinus varžovus bei apkartino pirmąjį Šarūno Jasikevičiaus vizitą trenerio amplua.

P.Jankūnas teigė, kad apie nuovargį, kai žaidžiama prieš „Lietuvos rytą“, kalbėti tiesiog negalima.<br>M.Kulbio nuotr.
P.Jankūnas teigė, kad apie nuovargį, kai žaidžiama prieš „Lietuvos rytą“, kalbėti tiesiog negalima.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 17, 2016, 6:38 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 10:01 PM

Po rungtynių žalgiriečiai neslėpė apmaudo. Martynas Pocius nusprendė nekalbėti, o spaudos konferenciją palikęs Šarūnas Jasikevičius ramiai replikavo į pastebėjimą, kad ten užtruko neilgai.

„Matyt nebuvo“, – apie klausimus kalbėjo Š.Jasikevičius.

„Žalgiris“ į Vilnių atvyko iškart po penktadienio rungtynių Eurolygos „Top 16“ etape. Kauniečiai žaidė Madride, tad iš jo keliavo į sostinę, kur ir praleido visą šeštadienį.

„Per tokias rungtynes negalime kalbėti apie nuovargį“, – tarė Paulius Jankūnas, mėgindamas užkirsti kelią kalboms, jog „Žalgirio“ žaidėjai dar buvo neatsigavę.

Penktadienį Š.Jasikevičius nustebino, kai per pertraukėles itin ramiai kalbėjo su krepšininkais, bet atmosfera „Siemens“ arenoje strategą šįkart privertė ir kelti balsą bei dažnai mojuoti rankomis.

Š.Jasikevičiui teisėjai net grasino technine pražanga, bet po mačo buvęs įžaidėjas emocijas valdė, tad žalgiriečiai išvengė pylos.

„Nieko nesakė. Antradienį bus peržiūra ir analizuosime“, – teigė P.Jankūnas.

Jis šiose rungtynėse pelnė 22 taškus ir buvo rezultatyviausias.

„Buvome mažiau agresyvūs nei varžovai. Žinojome, kad mačas – namuose ir jie mus puls, bet neatsakėme tuo agresyvumu. Taip ir nutiko, – žaidimą analizavo P.Jankūnas. – Pirmojoje pusėje koją kišo atkovoti kamuoliai. Turime problemų ir jas reikia taisyti, bet ateityje viska turėtų būti gerai.“

P.Jankūnui šįkart teko daug stumdytis su Antanu Kavaliausku.

„Prieš visus sunku žaisti. Žinoma, su Antanu esame draugai, tad gal dar viskas sunkiai. Norime vienas kitą uždengti ir įvyksta mikro dvikova, bet jis stiprus vyras, tad smagu žaisti“, – kalbėjo P.Jankūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.