EUROLYGA 2023

„Neptūno“ mačą Milane stebėjo ir kino žvaigždės

Jei reikėtų Dainiui Adomaičiui pasakyti, kas antradienį apsilankė jo gimtadienio renginyje, krepšinio treneriui tektų minėti ir ne vieną pasaulinės žvaigždės pavardę. Taip jau atsitiko, kad 42-ąjį savo gimtadienį šventęs Klaipėdos „Neptūno“ treneris D.Adomaitis jį privalėjo sutikti ne draugų rate, o stovint Milano „Mediolanium“ arenoje šalia aikštės ir vadovaujant ekipai Europos taurės turnyro mače. Klaipėdiečiams ši dvikova nebuvo labai maloni – Lietuvos klubas pralaimėjo Milano „Emporio Armani“ 71:79, tačiau į šią akistatą atėjo pasižiūrėti ne vienas garsus žmogus.

R.Crowe šiomis dienomis lankosi Milane ir atėjo pasižiūrėti krepšinio rungtynių.<br>AFP nuotr.
R.Crowe šiomis dienomis lankosi Milane ir atėjo pasižiūrėti krepšinio rungtynių.<br>AFP nuotr.
G.Armani su modeliais<br>AP nuotr.
G.Armani su modeliais<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 19, 2016, 10:26 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 4:56 PM

Dvikovą pirmosiose žiūrovų eilėse stebėjo ne tik Milano klubo savininkas garsusis dizaineris Giorgio Armani, bet ir Holivudo žvaigždė australas Russellas Crowe. Televizijos kameros ne kartą rodė savininką ir jo svečią R.Crowe. Kartu su jais sėdėjo ir britų serialų žvaigždė aktorius 33-ejų Danas Stevensas.

Tiek D.Stevensas ir R.Crowe šiomis dienomis Milane lankosi „Armani“ mados savaitės renginiuose – „2016-2017 ruduo-žiema“. Į rungtynės buvo atėję ir keli italų repo muzikantai žinomi modeliai. Visus juos į varžybas pasikvietė G.Armani, tikėdamas savo klubo pergale.

51 metų R.Crowe prieš 15 metų laimėjo prestižinį kino apdovanojimą „Oscar“ už vaidmenį filme „Gladiatorius“. Dar du kartus jis buvo nominuotas Oskarui už geriausio aktoriaus rolę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.