EUROLYGA 2023

NBA žvaigždė Kristapą Porzingį palygino su mitologine būtybe

Dvidešimtmetis Kristapas Porzingis žaidžia taip gerai, kad kiti krepšininkai jį pradėjo lyginti su mitologine būtybe – vienaragiu. Tokį palyginimą sugalvojo „Oklahoma City Thunder“ klubo veidas Kevinas Durantas.

K.Porzingis kyla į NBA viršūnę.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
K.Porzingis kyla į NBA viršūnę.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2016, 9:30 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 5:01 AM

„Thunder“ ir latvio „New York Knicks“ susitiks artėjančią naktį, o prieš mačą K.Durantas pasidalino savo mintimis apie K.Porzingio fenomeną.

„Kai „Knicks“ pasirinko Kristapą naujokų biržoje, treneriui Derekui Fisheriui nusiunčiau žinutę ir pasakiau, kad man patiko jų pasirinkimas. Daugelis juo abejojo, bet jis gali žaisti. Mačiau tai – jis itin talentingas vaikinukas.

Man atrodo, kad mes nesugebame mėgautis tikrai gerus įgūdžius turinčiais žaidėjais. Turime daug atletiškų, stiprių ir didelių krepšininkų, bet Kristapas – puikius žaidimo įgūdžius turintis žaidėjas. Jis gali mesti, gintis ir yra 221 cm ūgio krepšininkas, mėtantis tritaškius.

Jis dar ir blokuoja metimus. Tai reta. Jis lyg NBA lygos vienaragis. Turi gerbti, ką daro K.Porzingis. Jis žaidžia Niujorke, kur visi jį seka su padidinamuoju stiklu, tačiau latvis progresuoja labai greitai – jis bus didelė NBA jėga“, – pagyrų negailėjo K.Durantas.

K.Porzingis savo debiutiniame sezone renka po 14,7 taško, atkovoja 7,8 kamuolio ir blokuoja po du varžovų metimus. Tritaškius jis meta 33,8 procentų taiklumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.