EUROLYGA 2023

Juokinga: Maskvoje pasižiūrėti „Žalgirio“ mačą kainuos 3,5 euro

Rusijoje šio sezono Eurolygos rungtynes pasižiūrėti yra žymiai pigiau, nei nusipirkti Maskvoje obuolių ar kriaušių. Tiek Maskvos srities „Chimki“ ekipa, tiek ir Rusijos sostinės CSKA klubas savo sirgalius į arenas vilioja juokingomis kainomis – pasižiūrėti būsimą šios savaitės dvikovą tarp „Chimki“ ir Kauno „Žalgirio“ sirgaliui kainuos 300 rublių arba vos 3,5 euro.

Penktadienį „Žalgiris“ Maskvoje kovos su Rimo Kurtinaičo vedama „Chimki“ ekipa.<br>M.Kulbio nuotr.
Penktadienį „Žalgiris“ Maskvoje kovos su Rimo Kurtinaičo vedama „Chimki“ ekipa.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 27, 2016, 6:58 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 1:19 AM

Tai pigiausi bilietai į Rusijos ekipų namų mačus, tačiau jie kelia šypseną kitų šalių krepšinio aistruoliams – tiek mažai už bilietą nemoka likusių Eurolygos klubų fanai. Maža to – bilietas į rungtynes kainuoja 100 rublių mažiau nei kilogramas obuolių. Už du bilietus į rusų krepšinio klubo mačą galima nusipirkti apie 700 gramų kriaušių.

Į Kauno „Žalgirio“ krepšinio areną įmanoma įsigyti pigiausią bilietą už 6 eurus su mokesčiais, tačiau kauniečių arenoje telpa beveik 15 tūkstančių sirgalių, o Maskvos CSKA salė ir „Krylatskojė“ arena talpina vos po 5 tūkst. aistruolių. Tiesa, CSKA kovoja ir „Megasport“ arenoje, kuri talpina 13 tūkst. aistruolių.

Reikia pasidžiaugti, kad Kauno „Žalgiris“ yra populiari ekipa Rusijoje ir iš jos abu klubai siekia išpešti naudos. Šios savaitės CSKA rungtynių pigiausias bilietas su vokiečių Bambergo „Brose“ klubu kainavo 50 rublių mažiau nei balandžio 1-ąją vyksiantis atsakomasis mačas su kauniečiais – vos 250 rublių (2,9 euro).

Penktadienį vyksiančiame Eurolygos „Top 16“ etapo penktojo F grupės turo mače „Žalgiris“ išvykoje kovos su Rimo Kurtinaičio vedama ir savo grupėje pirmaujančia Maskvos srities „Chimki“ ekipa.

Klubo vadyba siekia pritraukti sirgalius į „Dinamo“ areną, pranešdama, kad atvyks būtent tas pats legendinis „Žalgiris“ bei bus įmanoma pamatyti ne tik Rusijos krepšinio, tačiau ir Europos žvaigždes.

Tačiau didelio ažiotažo rungtynės dar nesulaukė – nuo 330 rublių su visais mokesčiais iki prestižinių vietų už 2000 rublių kainuojančius bilietus ( nuo 3,9 euro iki 23,5 euro) rusai perka ne itin noriai. Mat krepšinis jų gyvenime užima ne lyderio pozicijas.

„Chimki“ net priversta kiekvienoms rungtynėms samdyti mikoautobusus, kad šie nuo metro stotelės „Krylatskojė“ atvežtų visus sirgalius iki „Dinamo“ arenos, o po mačo visus juos nuvežtų iki to paties metro.

Bilietai į Eurolygos krepšinio varžybas yra bene pigiausi iš visų įmanomų tarptautinių kovų – taip į teniso akistatą tarp Rusijos ir Nyderlandų moterų rinktinių bilietas kainuoja nuo 750 rublių (8,8 euro), šių metų pasaulio ledo ritulio čempionato batalijas – 2800 rublių už bilietą (33 eurai), stebėti profesionalaus mišrių dvikovų mūšį dėl čempiono titulo tarp Rusijos ir Estijos atstovo kainuoja nuo 900 rublių (10,6 euro).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.