EUROLYGA 2023

R. Kurtinaitis apie Eurolygą: „Metai po metų kartoja: laukite“

Rimas Kurtinaitis neslepia, kad jo treniruojamą „Chimki“ klubą slegia nuolatinė nežinia dėl ateities Eurolygoje.

R.Kurtinaitis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
R.Kurtinaitis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2016, 2:30 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:57 AM

Portalo championat.com paklaustas, ar sunku motyvuoti krepšininkus, kurie žino, kad net laimėję Eurolygą neužsitikrins vietos elitiniame turnyre kitą sezoną, lietuvis sakė: „Su Eurolyga derasi mūsų klubo vadovai. Eurolyga yra mūsų prioritetas, būtent ten norėtume žaisti ir kitą sezoną, nes čia dalyvauja stipriausi klubai. Bet kol kas derybos vyksta vangiai“.

„Chimki“ klubo direktorius Pavelas Astachovas tiesiai pasakė Eurolygos vadovui Jordi Bertomeu: „Kiek dar Europos taurių mums reikia laimėti ir ką iš grandų įveikti, kad gautume nuolatinę vietą Eurolygoje?“

„Musm nesako ne taip, nei ne, visą laiką siūlo dar palaukti. Jau kelintus metus laukiame. Turime vilčių, kad šį sezoną pateksime į atkrintamąsias varžybas ar net finalo ketvertą ir tai Eurolygai taps svariu argumentu dėl mūsų klubo ateities šiame turnyre, – kalbėjo R.Kurtinaitis. – Bet net puikiausias sportinis rezultatas mums nieko negarantuoja“.

R.Kurtinaitis su „Chimki“ laimėjo Europos taurę 2012 m. ir 2015 m. Dabar Maskvos srities ekipa pirmauja Eurolygos „Top 16“ etapo F grupėje – 4 pergalės ir 1 pralaimėjimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.