EUROLYGA 2023

Baimę keliantis scenarijus: Kevinas Durantas – į „Warriors“?

Jeigu Kevinas Durantas pasiryžtų palikti „Oklahoma City Thunder“ ekipą šią vasarą, NBA čempionės titulą ginanti „Golden State Warriors“ būtų rimčiausia kandidatė prisivilioti 27-erių lygos žvaigždę.

K.Durantas gali palikti Oklahomą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Durantas gali palikti Oklahomą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2016, 3:35 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 9:31 AM

Pirmasis apie tokią galimybę prakalbo Adrianas Wojnarowski, paskelbęs, kad „Warriors“ – pagrindiniai kandidatai prisivilioti K.Durantą.

Šią vasarą K.Durantas taps laisvuoju agentu ir galės pasirašyti milžinišką kontraktą. Kalbama, kad jis gali siekti 200 milijonų JAV dolerių už penkerius metus.

A.Wojnarowski pažymi, kad „Warriors“ rimtai nusiteikę siekti K.Duranto parašo. Tam jie turi visus svertus – pakankamai pinigų, tinkamą krepšinio sistemą K.Durantui ir aukščiausio lygio komandos draugus.

Žurnalistas pažymi, kad K.Durantas dar nėra nusprendęs palikti „Thunder“ ir puolėjas neskuba priimti sprendimo, kaip pasielgs vasarą.

Kiek anksčiau Stephenas A.Smithas kalbėjo, kad K.Duranto norų viršūnėje – žaisti „Los Angeles Lakers“ ekipoje, nes ši gali prisivilioti ir dabartinį jo komandos draugą Russellą Westbrooką.

Šį sezoną K.Durantas renka po 27,2 taško, atkovoja po 8 kamuolius ir atlieka 4,5 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.