EUROLYGA 2023

Ligos atakuoja: Utenos „Juventus“ gali žaisti be trenerių

Lietuvoje siaučiantis gripas smogė ir Utenos „Juventus“ komandai. Ir smogė į skaudžiausią vietą – trenerių štabą. Jau trečiadienio rungtynių metu prastai besijautęs Antanas Sireika likusią savaitės pusę praleido kankinamas beveik 40 laipsnių karščio, o penktadienį analogiškas likimas ištiko ir Žydrūną Urboną.

A.Sireika (dešinėje) ir Ž.Urbonas penktadienį dar stipriai sirgo.<br>T.Bauro nuotr.
A.Sireika (dešinėje) ir Ž.Urbonas penktadienį dar stipriai sirgo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

utenosjuventus.lt

Feb 6, 2016, 9:21 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 1:47 AM

Penktadienį vakare abu treneriai gulėjo lovos patale ir lieka neaišku, ar kuris nors iš jų šeštadienį pasijus bent kiek geriau ir sugebės stoti prie „Juventus“ vairo dvikovoje su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

Negana to, prie sergančių žmonių sąrašo prisijungė Arminas Urbutis, prastai pastaruoju metu jautėsi ir Laurynas Samėnas bei Rolandas Alijevas. Sirguliavo ir kiti komandos personalo nariai.

Nors Utenos klubas kreipėsi į Pasvalio komandą su prašymu atidėti šias rungtynes, pastarieji to padaryti nesutiko. Tad šeštadienį 15.45 val. prasidėsiančioje dvikovoje „Juventus“ kovos ne tik su varžovais, bet ir su savo problemomis.

Artėjanti dvikova yra svarbi abiem klubams. „Juventus“ (12 pergalių ir 11 pralaimėjimų) komandai būtina pergalė norint išlaikyti trečiąją turnyro lentelės poziciją, o „Pieno žvaigždės“ (7/15) siekia pakilti iš apatinės turnyro lentelės dalies.

Trečiadienį abu klubai žaidė FIBA Europos taurės turnyre ir abu šventė įtikinamas pergales. Tiesa, „Juventus“ ekipai laimėjimas prieš Ukrainos čempionus atvėrė kelius į turnyro aštuntfinalį, o Manto Šerniaus komandai pergalės penkiolikos taškų skirtumu nepakako – pasvaliečiai liko už atkrintamųjų varžybų borto.

Šį sezoną Utenos ir Pasvalio klubai jau žaidė du sykius ir pasidalijo po pergalę. Pirmajame rate pasvaliečiai namuose laimėjo 83:71, o antrojo rato mače A.Sireikos komanda pasiekė revanšą rezultatu 76:74.

Kviečiame uteniškius uteniškius 15.45 val. palaikyti savo miesto ekipą. Bilietus į rungtynes galite įsigyti „Maxima“ (Aušros g.) informacijos kasoje, Turizmo informacijos centre (Stoties g.) arba internetu www.bilietupasaulis.lt. Arenos kasoje bilietais bus pradėta prekiauti likus pusantros valandos iki dvikovos pradžios.

Į areną atvykusių ir laimingus kamuoliukus pagavusių sirgalių lauks atsinaujinęs „Bikuvos“ žaidimas. Taip pat savo prizus pasiūlys ir „Juventus“ ekipos partneris „Utenos sporto baras“.

„Juventus“ klubas šių metų pradžioje atnaujino ir simbolikos asortimentą. Prie pagrindinio Utenos arenos įėjimo esančiame Utenos sporto bare bus galima įsigyti „Juventus“ marškinėlių su krepšininkų pavardėmis. Originalūs NIKE firmos marškinėliai yra identiški tiems, su kuriais „Juventus“ krepšininkai žaidžia LKL rungtynes. Marškinėlių kaina – 34,99 euro. Taip pat jums pasiūlysime „Juventus“ gairelių-kvepaliukų į automobilį. Po 1.15 euro kainuojantys kvepaliukai yra trijų kvapų: vanilės, okeano ir citrinos. Primename, kad jūs taip pat galite įsigyti „Juventus“ šalikų, žieminių bei vasarinių kepuraičių ir tušinukų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.