EUROLYGA 2023

Gintaras Einikis į gyvenimą sieks grįžti Saratove: tapo treneriu

Gintaras Einikis tapo Saratovo „Avtodor“ krepšinio klubo trenerio asistentu. 46-erių buvęs klubo žaidėjas padės vyriausiajam treneriui Vladimirui Antsiferovui. Šią žinią lrytas.lt patvirtino „Avtodor“ krepšinio ekipos savininkas, ekstravagantišku elgesiu pasižymintis Vladimiras Rodionovas.

G.Einikis dirbs treneriu.<br>A.Pilaitienės nuotr.
G.Einikis dirbs treneriu.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 12:48 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 2:53 PM

„Jis jau Saratove. Antradienį ryte jis atskrido ir jau dalyvavo treniruotėje. Jis dirbs mūsų trenerio asistentu“, – lrytas.lt sakė V.Radionovas.

Paklaustas, ar sutartis su lietuviu jau sudaryta, „Avtodor“ savininkas purtė galvą.

„Kam mums kontraktas? Mūsų santykiai su juo – lyg sutartis. Iki šio sezono pabaigos jis dirbs pas mus, o tada žiūrėsime. Jeigu jis norės toliau dirbti, tai ir dirbs.

Geriausiam visų laikų mūsų žaidėjui duodu šansą grįžti – norės, įrodys, kad vertas. Nenorės – patys priversime. O viskas priklauso tik nuo jo“, – nukirto V.Radionovas.

G.Einikis, pastaruoju metu garsėjęs tik skandalais ir žmonos mušimu, antradienį savo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad išvyksta į Saratovą ir pradės naują gyvenimą. Visi ėmė spėlioti, kad aukštaūgis prisijungs prie „Avtodor“.

Artimiausias G.Einikio iššūkis – jau šį trečiadienį. „Avtodor“ Europos taurės turnyro „Last 32“ etape namie priims Strasbūro IG komandą iš Prancūzijos. Šios rungtynės „Avtodor“ jau nieko nelems – jie neturi šansų žengti toliau.

Apie galimą G.Einikio atvykimą į Saratovą V.Radionovas kalbėjo dar vasarą.

„Niekada niekur nesu sakęs, kad G. Einikiui siūlau būti komandos treneriu. Jokios tokios frazės nebuvo. Kad jį pasiimsiu į savo komandą, tikimybė tikrai didelė. Bet koks jo vaidmuo bus šalia manęs, tai jau kitas klausimas – man reikia pasižiūrėti į jį patį.

Gal jam duosiu rengti mūsų „centrus“ – tegul moko gudrybių aukštaūgius. Svarbiausia, kad jis stabilizuotų savo gyvenimą. Aš jam tikrai padėsiu. Gal vietą pakeisti jam bus į naudą...“ – tada sakė jis.

G.Einikis „Avtodor“ žaidė 1995-1999 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.