EUROLYGA 2023

R. Kurtinaitis apie D. Blattą: „Nebijočiau konflikto su LeBronu“

55-erių Rimas Kurtinaitis nebijotų pyktis su NBA ir „Cleveland Cavaliers“ žvaigžde LeBronu Jamesu. Apie tai jis papasakojo interviu „Sovsport.ru“ portalui, vertindamas iš klubo atleisto Davido Blatto darbą.

R.Kurtinaitis nebijotų konflikto su L.Jamesu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
R.Kurtinaitis nebijotų konflikto su L.Jamesu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 9:17 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 3:35 PM

D.Blattas iš „Cavaliers“ buvo atleistas prieš kelias savaites ir vis dar ieško darbo. Kaip pagrindinė atleidimo priežastis įvardijama nesutarimas su klubo žvaigždėmis, ypač L.Jamesu.

Neoficialiai kalbama, kad būtent L.Jameso iniciatyva ir buvo atleistas D.Blattas.

„Puikiai žinome, kaip sunku bendrauti su kai kuriais žaidėjais, kurie pasirašo milžiniškus kontraktus. NBA tai dar sunkiau. „Chimki“ žaidė puikus krepšininkas Keithas Langfordas. Atsisveikinome su juo dėl prasto charakterio. Jis labai sunkus žmogus. Reikėjo nupjauti pirštą, kad vėliau nereikėtų pjauti rankos“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

Maskvos srities „Chimki“ treneris paminėjo, kad D.Blattu dėtas būtų nebijojęs konflikto su L.Jamesu ir sakęs jam visą tiesą.

„Davidas – ramus treneris, nemėgstantis konfliktų, puikus diplomatas, mokantis išklausyti žaidėjus.

Kiek pats skaičiau, supratau, kad D.Blattas darbo neteko dėl to, kad žaidėjai prarado tikėjimą juo. Jis stengėsi apsaugoti Lebroną, o kaip tik reikėjo su juo ginčytis, kai šis buvo neteisus.

Juo dėtas būčiau nebijojęs konflikto su LeBronu, nepaisant to, kad jis – „Cavaliers“ autoritetas. Jeigu žaidėjas neteisus, net jei jis LeBronas, tai kaip aš, treneris, negaliu jam to pasakyti? Ir tegu mane atleidžia...“ – kalbėjo lietuvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.