EUROLYGA 2023

„Warriors“ tiki: Kevinas Durantas jau kitą sezoną žais pas juos

Kevinas Durantas į „Golden State Warriors“ – toks perėjimas skamba neįtikėtinai. Taip pat kaip tas, kai LeBronas Jamesas ir Chrisas Boshas persikėlė į „Miami Heat“, tačiau kalbos apie galimą „Oklahoma City Thunder“ lyderio karjeros vingį – vis garsesnės, rašo cbssports.com.

K.Durantas gali palikti Oklahomą.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
K.Durantas gali palikti Oklahomą.<br>USA Today Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2016, 12:15 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 5:20 AM

Kaip skelbia JAV žiniasklaidos gigantas ESPN, „Warriors“ ir kai kurie ekipos žaidėjai tiki tokiu scenarijumi.

„Warrios“ ekipoje yra žmonių, kurie tiki, kad gaus K.Durantą. Tokių žmonių yra vadovybėje ir tarp žaidėjų. K.Durantas mėgsta jų žaidimo stilių ir tai, kad ši komanda nėra savanaudiška. Jis tiki, kad pritaptų čia“, – teigia žurnalistas Chrisas Broussardas.

Šią vasarą K.Durantas taps laisvuoju agentu ir galės pasirašyti milžinišką kontraktą. Kalbama, kad jis gali siekti 200 milijonų JAV dolerių už penkerius metus.

Kiek anskčiau kitas žurnalistas A.Wojnarowski pažymėjo, kad „Warriors“ rimtai nusiteikę siekti K.Duranto parašo. Tam jie turi visus svertus – pakankamai pinigų, tinkamą krepšinio sistemą K.Durantui ir aukščiausio lygio komandos draugus.

Sunku ir įsivaizduoti tokį scenarijų – „Warriors“ ir taip šiame sezone gerina įvairius rekordus ir užtikrintai artėja prie antro iš eilės NBA titulo.

Jeigu kitą sezoną prie trijų pagrindinių „Warriors“ žaidėjų – Stepheno Curry, Klay Thomphsono ir Draymondo Greeno prisijungs ir K.Durantas, ši komanda gali tiesiog pakeisti visą sporto istoriją.

Šį sezoną K.Durantas renka po 27,2 taško, atkovoja po 8 kamuolius ir atlieka 4,5 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.