EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ susirado naują įžaidėją Australijoje?

J.Randle'as, kaip manoma, žais Kauno „Žalgiryje“.<br>„Adelaidenow.com.au“
J.Randle'as, kaip manoma, žais Kauno „Žalgiryje“.<br>„Adelaidenow.com.au“
J.Randle'as.<br>„Twitter“
J.Randle'as.<br>„Twitter“
J.Randle'as.<br>„Twitter“
J.Randle'as.<br>„Twitter“
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Feb 17, 2016, 6:14 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 8:55 PM

Atrodo, kad Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda rado pamainą į Milano „Emporio Armani“ išvykusiam Mantui Kalniečiui. Krepšinio ekspertas ir žurnalistas Davidas Pickas socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad laikinosios sostinės ekipos vadovai sukirto rankomis su Jerome‘u Randle‘u. Ukrainos pasą turintis ir šios šalies nacionalinei komandai atstovaujantis natūralizuotas amerikietis pastaruoju metu rungtyniavo Australijoje.

Kauno „Žalgirio“ klubas dar nepatvirtino šios žinios.

J.Randle‘as vilkėjo Adelaidės „36ers“ marškinėlius. Įžaidėjas pats prieš kelias dienas socialiniame tinkle pasidalijo žinute, kurioje dėkojo „36ers“ komandai, ekipos draugams, treneriams ir sirgaliams už viską, ką jie jam davė.

Taip amerikietis leido suprasti, kad palieka Adelaidę. J.Randle‘as taip pat rašė, jog neseniai buvo patyręs traumą, kuri pasirodė esanti ne tokia rimta, kaip iš pirmo žvilgsnio. Nors ramentus jam teko matuotis ir daugiau kaip mėnesį lankytis pas medikus.

Australijos pirmenybėse jis per 30 minučių pelnydavo po 22,2 taško, atkovodavo po 2,8 kamuolio ir atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo. 28 metų 175 cm ūgio amerikietis buvo rezultatyviausias Australijos pirmenybėse.

Praėjusių metų Europos čempionate atakų organizatorius per 29 minutes pelnydavo po 13,2 taško, sugriebdavo po 2 atšokusius kamuolius ir atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.