EUROLYGA 2023

Artūras Karnišovas iš „Brooklyn Nets“ sulaukė prastų naujienų

Artūras Karnišovas lenktynėse dėl „Brooklyn Nets“ generalinio direktoriaus kėdės atsidūrė keleivio sėdynėje. Iš pradžių „Yahoo Sports“, o tada ir kiti JAV sporto žiniasklaidos portalai paskelbė, kad „Nets“ darbo vietą pasiūlė 40 metų Seanui Marksui. Iš Naujosios Zelandijos kilęs S.Marksas dirba „San Antonio Spurs“ klubo generalinio direktoriaus asistentu.

A.Karnišovas siekia svajonių posto „Nets“ klube. Nuotraukoje jis – su Donatu Motiejūnu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
A.Karnišovas siekia svajonių posto „Nets“ klube. Nuotraukoje jis – su Donatu Motiejūnu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2016, 9:31 AM, atnaujinta Jun 7, 2017, 8:28 PM

Manoma, kad A.Karnišovas ir S.Marksas – vieninteliai realūs kandidatai į „Nets“ vietą. Iki šiol jie buvo tarsi lygiaverčiai, tačiau dabar į priekį išsiveržė S.Marksas.

Kol kas nėra aišku, ar greitai NBA karjeros laiptais kylantis S.Marksas priims pasiūlymą mėginti atstatyti griūvantį Bruklino klubą.

„Nets“ šiuo metu turi tik laikinąjį trenerį.

S.Marksas yra žaidęs NBA. 1998 metais jį NBA naujokų biržoje pakvietė „New York Knicks“ klubas, tačiau čempionų žiedus jis iškovoti su „Spurs“ komanda. Vieną – žaisdamas, kitą – dirbdamas „Spurs“ trenerio asistentu.

Jis laikomas vienu iš svarbiausių „Spurs“ trenerio Greggo Popovichiaus ir generalinio direktoriaus R.C.Bufordo patikėtinių.

Jau vien šie faktai sužavėjo „Nets“ savininką Michailą Prochorovą, tačiau S.Marksas Rusijos milijardieriui įspūdį padarė ir per interviu.

Šis vyko prieš pusantros savaitės.

Šiuo metu laukiama, ar S.Marksas pasirinks šį darbą ir ims dirbti su komanda, kuri yra praradusi nemažai NBA naujokų biržos kvietimų.

Jeigu jis atsisakys, A.Karnišovas taps realiausiu pretendentu. „Denver Nuggets“ klubas jau netgi surado pamainą lietuviui.

Tačiau į „Nets“ generalinio direktoriaus vietą pretenduoja ir Bryanas Colangelo, „Houston Rockets“ krepšinio operacijų viceprezidentas Gerssonas Rosas.

„Jis bus žvaigždė. Jis turi nuostabų jausmą talentams ir yra puiki asmenybė. Jis puikiai sutaria su žmonėmis ir juos gerbia. Jo ateitis – šviesi. Greitai turėsime jam pamoti ranka“, – apie S.Marksą yra sakęs G.Popovichius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.