EUROLYGA 2023

Karaliaus Mindaugo taurės metu – galimybė laimėti automobilį

Stipriausios Lietuvos komandos, aukščiausio lygio krepšinis ir stilingas maištininkas – „Mercedes-Benz CLA“ automobilis, kuris ne tik puikuosis šalia aikštelės, bet galbūt atiteks ir vienam laimingajam, kuris „KIDY tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyrą stebės „Siemens“ arenoje.

Žiūrovai turės galimybę laimėti automobilį.<br>Reuters nuotr.
Žiūrovai turės galimybę laimėti automobilį.<br>Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lkl.lt

Feb 18, 2016, 3:03 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 3:40 PM

Du laimingieji rungtynių metu pagavę šokėjų mestą kamuoliuką turės išskirtinę galimybę laimėti šį sportišką, ekspresyvų, veržlų ir tuo pačiu prabangų automobilį. Vienintelė sąlyga – atvykti į „Siemens“ areną ir pataikyti iš aikštelės vidurio.

„Su naujuoju „CLA“ siekiame pritraukti naujų „Mercedes-Benz“ gerbėjų – įskaitant tuos, kurie niekada net neketino vairuoti „Mercedes-Benz“. Šis modelis kuria naują lengvųjų automobilių segmentą. Pasaulyje pirmaujanti aerodinamika, avant-garde kupe dizainas ir radarais pagrįsta stabdymo sistema standartinėje komplektacijoje“, – teigė „Silberauto“ atstovai.

„KIDY tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyras vyks vasario 19-21 dienomis Vilniuje, kur dėl 100 tūkstančių eurų prizinio fondo kausis aštuonios geriausios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ekipos, o be geriausių šalies ekipų rungtynių žiūrovai taip pat išvys tradicines „LKL žvaigždžių dienos“ rungtis bei įspūdingą šou programą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.