EUROLYGA 2023

Prienų treneris V.Šeškus: „10 tūkst. eurų – tai irgi pinigai“

Prienų-Birštono „Vytauto“ komandos treneris Virginijus Šeškus po triuškinamo pralaimėjimo „Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyre Klaipėdos „Neptūno“ komandai 51:88 neatrodė nusivylęs. „Tai juk geras pasirodymas ir 10 tūkstančių eurų prizas – tai irgi geri pinigai“, – džiaugėsi ketvirtąją vietą su ekipa turnyre laimėjęs strategas.

V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
V.Šeškus.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2016-02-21 14:19, atnaujinta 2017-06-07 05:22

Į sostinę penktadienį pilna sudėtimi atvykęs „Vytautas“ iki turnyro pabaigos nukraujavo – dėl traumų žaisti negalėjo net 4 žaidėjai, o mače su klaipėdiečiais prieniškių komandoje žaidė vos 8 sveiki atstovai.

„Tai labai geras rezultatas – ketvirtoji vieta, – šypsojosi V.Šeškus. – Aš būčiau nieko prieš, kad toks pats rezultatas būtų pasibaigus Lietuvos krepšinio lygos čempionatui“.

Šios dienos dvikovoje šiam treneriui nuotaiką buvo nutarę sugadinti akistatos teisėjai – dėl neva neskirtų baudų V.Šeškus kaltino arbitrus, o šie jam skyrė techninę pražangą.

„Ką galėčiau jiems pasakyti? Sėkmės jiems“, – su potekste juokdamasis spaudos konferencijoje aiškino „Vytauto“ treneris.

- Neturėjote jokių šansų įveikti „Neptūną“. Ar vis dėlto...., – buvo paklaustas V.Šeškus.

– Matėte, „Neptūnas“ buvo geresnis... Tikrai negalėjome šiandien ką nors nuveikti. Kisielius ir Šulskis tempia komandą, tikimės, jog Sirutavičius artimiausiu metu atsigaus. Apie sunkias treniruotes dabar net nėra ką kalbėti: jei jos tokios būtų, žaistume keturiese.

- Jau trečiadienį turėsite žaisti BBL čempionate. O žaidėjų neturite... Ką darysite?

– Tai klausimas. Kažką... Nežinau, mus tos traumos šį sezoną tiesiog persekioja. Kažką teks aukoti.

- Gal bandysite stiprintis? Komandoje pasirodys nauji veidai?

– Reikia stiprintis. Tik kur rasti krepšininkų... Mūsų biudžetas yra toks, koks yra ir mes nenorime sėdėti su skolomis ateityje.

- Kaip jums turnyras?

– Labai geras. Tačiau norėjosi, kad po dviejų dienų būtų vienos dienos pertrauka, kad būtų galimybė pailsėti prieš lemiamą turnyro mačą. Tačiau suprantu, kad toks scenarijus padidins organizatorių išlaidas.

 Po susitikimo „Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis teigė, kad nors „Vytautas“ ir buvo praretintas traumų, jo auklėtiniai taip pat ne visi buvo sveiki.

„Padarėme tą, ką turėjome padaryti. Nuo sezono pradžios ruošiesi tokiems turnyrams. Mes turėjome begalę problemų: pavyzdžiui, Donatas atėjo iš lovos, neaišku gal jam plaučių uždegimas. Noriu padėkoti vyrams už kovą, susikaupimą, nes nėra lengva žaisti prieš Prienų žaidėjus, kurie eina prie tritaškių ir yra pavojingi. Ambicingi žmonės visada nori aukščiausio rezultato, bet būkime teisingi – „Lietuvos rytas“ vakar buvo pranašesnis.

Jie ruošėsi specialiai šiam turnyrui, treneris Tomas Pačėsas puikiai padarė savo darbą, jie žaidė už mus dvigubai greičiau ir geriau. Ruoštis mačui su „Vytautu“ buvo sunku, reikėjo žaisti kitokia sudėtimi nei įprastai“, – kalbėjo D.Adomaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą