EUROLYGA 2023

Antanas Sireika: „Cibona“ – rakštis kiekvienam lietuviui“

Utenos „Juventus“ klubui nepavyko iškovoti pergalės FIBA Europos taurės aštuntfinalio mače su Zagrebo „Cibona“ klubu. Pirmajame susitikime Antano Sireikos auklėtiniai namie 78:83 (13:25, 20:25, 20:20, 25:13) pralaimėjo svečiams iš Kroatijos.

„Juventus“ suklupo namie.<br>G.Šiupario nuotr.
„Juventus“ suklupo namie.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 9:06 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 4:30 PM

„Gal vyrai per daug jaudinosi? Tai atsakingos rungtynės, o prieš jas pasakėme daug kalbų. „Cibona“ visada yra rakštis kiekvienam lietuviui. Tariamės žaisti kaip vyrai, o išsižiojome, griuvome po kiekvieno prisilietimo. Žaidėjai sakė: stumia.

O aš jau seniai sakiau, kad serbų ir kroatų krepšinis yra agresyvus – nekreipkime dėmesio“, – po rungtynių sakė A.Sireika.

Jam labiausiai užkliuvo tai, kad žaidėjai neišlaikė šaltų nervų. Tačiau treneris išlieka optimistiškas – šis sezonas jau ne kartą parodė, kad „Cibona“ geriau žaidžia išvykose. Pavyzdžiui, Pasvalyje jie įveikė „Pieno žvaigždes“, tačiau lietuviai atsigriebė Kroatijoje.

Šiame etape komandos žaidžia iki dviejų pergalių. Kitas mačas po savaitės vyks Zagrebe. Jeigu ten „Juventus“ laimės, lemiamos rungtynės Utenoje vyks kovo 5-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.