EUROLYGA 2023

Donatas Motiejūnas nesupranta, kodėl viskas pasuko į blogą pusę

Donatas Motiejūnas sako, kad yra laimingas sugrįžęs į Hjustoną, nors krepšininkui teko patirti ir nemalonų jausmą. 25 metų 213 cm ūgio lietuvis praėjusią savaitę buvo iškeistas į „Detroit Pistons“ klubą ir tautiečiai jau laukė jo žaidimo motorų mieste, tačiau viskas apsivertė aukštyn kojom.

D.Motiejūnas Hjustone turės iš naujo įrodyti, kad gali rimtai kovoti.<br>P.Mantauto nuotr.
D.Motiejūnas Hjustone turės iš naujo įrodyti, kad gali rimtai kovoti.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 9:05 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 7:33 PM

Dar pernai patirta D.Motiejūno nugaros trauma šalia jo žygiuoja ir šį sezoną. Tik 14 rungtynių NBA sužaidęs krepšininkas sukėlė įtarimų „Pistons“ klubui, tad šis paprašė medikų Niujorke nuodugniai ištirti lietuvį.

„Pistons“ klubas gavo papildomo laiko medicininei informacijai patikrinti ir tai padaręs tarė „ne“. „Pistons“ nenorėjo rizikuoti dėl D.Motiejūno ir trišaliai mainai buvo atšaukti.

„Jie nenorėjo manęs dėl nugaros. Jie žinojo viską, turėjo visišką priėjimą prie medicininės istorijos. Nežinau, kodėl viskas pasisuko į blogą“, – sakė „Fox 26“ sakė D.Motiejūnas.

„Rockets“ klubas jau anksčiau tvirtino, kad nenorėjo būtinai iškeisti lietuvio, tačiau juos viliojo „Pistons“ pasiūlytas pirmojo rato „Top 8“ šaukimas.

Tačiau D.Motiejūnui dabar reikės dar kartą įrodyti, kad gali rimtai kovoti ir įveikė visas problemas, juolab, kad vasarą jis taps laisvuoju apribotu agentu.

„Grįžęs į Hjustoną dar kartą pasitikrinsiu. Noriu žinoti, ar viskas taip pat, kaip buvo. Jeigu viskas taip pat – galiu žaisti“, – pabrėžė lietuvis.

Žurnalistams jis teigė, kad į situaciją žiūri paprastai: „Verslas. Džiaugiuosi sugrįžęs. Šis klubas mane pašaukė naujokų biržoje. Jaučiuosi, kaip namuose. O kas nėra laimingas grįžęs namo?“.

Rockets“ vairininkas J.B.Bickerstaffas teigė, jog dabar jaučiasi ne itin jaukiai po neįvykusių mainų, bet džiaugiasi, kad lietuvis grįžo. „Esame laimingi, kad Donatas vėl pas mus. Stengsimės jį kuo greičiau vėl įtraukti į komandą. Žinoma, situacija yra nejauki, bet džiaugiamės, jog mūsų žaidėjai grįžo“, – teigė strategas.

Su D.Motiejūnu grįžo ir Marcus Thorntonas, kurį „Rockets“ irgi iškeitė į „Pistons“ komandą. Situacijos nemalonia vadinti jis nenorėjo, bet vis dar mėgina susivokti situacijoje.

Trišaliai NBA mainai. Kas turėjo, ką gauti:

„Pistons“

● Donatą Motiejūną (iš „Rockets“)

● Marcus Thorntoną (iš „Rockets“)

„Rockets“

● NBA naujokų biržos „Top 8“ šaukimą (iš „Pistons“)

● Biržos teises į Chukwudiebere Maduabumą (iš „76ers“)

„76ers“

● Joelį Anthonį (iš „Pistons“)

● Antrąjį NBA naujokų biržos šaukimą (iš „Rockets“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?