EUROLYGA 2023

Rebusas neišspręstas: „Rockets“ – vis dar be Donato Motiejūno

Donatui Motiejūnui toliau tenka laukti medikų sprendimo. Po nepavykusių mainų į „Houston Rockets“ pirmadienį grįžęs 25 metų 213 cm ūgio lietuvis vis dar negalėjo padėti savo komandai NBA arenose ir viską stebi iš šalies.

Rungtynių Portlande akimirkos.<br>AP nuotr.
Rungtynių Portlande akimirkos.<br>AP nuotr.
Rungtynių Portlande akimirkos.<br>AP nuotr.
Rungtynių Portlande akimirkos.<br>AP nuotr.
Rungtynių Portlande akimirkos.<br>AP nuotr.
Rungtynių Portlande akimirkos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 26, 2016, 5:37 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 12:55 PM

Hjustono ekipa žaidė jau dvejas rungtynes po to, kai po neįvykusių mainų su „Detroit Pistons“ į komandą grįžo D.Motiejūnas ir gynėjas Marcusas Thorntonas. Pastarasis buvo registruotas šios nakties mačui su „Portland Trail Blazers“, tačiau aikštėje nepasirodė, o lietuvio „Rockets“ komandos sąraše per rungtynes net nebuvo.

Portlande vykusiame mače „Rockets“ po dviejų kėlinių atsilikinėjo 49:64, tačiau sugebėjo švęsti pergalę 119:105. Paskutinį kėlinį jie laimėjo net 33:13, o antrą rungtynių pusę – 70:41.

Jamesas Hardenas nugalėtojams pelnė 46 taškus, Dwightas Howardas – 19. „Blazers“ ekipoje Daminas Lillardas pelnė 23, C.J.McColumas – 20.

Nors Hjustono komandos laikinasis treneris J.B.Bickerstaffas teigia, kad abu žaidėjai nori kuo greičiau išbėgti į aikštę, bet kol kas nėra aišku, kada krepšininkai apsivilks „Rockets“ aprangą. Daugiausia klausimų vis dar kelia D.Motiejūno padėtis.

Pasak „Rockets“ vairininko, ekipos medikai vis dar iš naujo vertina D.Motiejūno tyrimų rezultatus.

„Kalbėjome su juo (D.Motiejūnu – red.) šiandien. Jis pasakė, kad jaučiasi gerai. Jis nori žaisti kuo greičiau. Medikai dar ketina peržiūrėti tyrimo rezultatus, bet Donatas sako, kad jaučiasi gerai. Jis nori žaisti“, – kalbėjo J.B.Bickerstaffas.

Skelbiama, kad M.Thorntonas „Rockets“ komandai gali padėti jau kitame mače su „San Antonio Spurs“ – dvikova įvyks šeštadienį. D.Motiejūno prognozės – kol kas neaiškios.

D.Motiejūnas šiame NBA sezone yra sužaidęs 14 rungtynių, o dėl atsinaujinusių skausmų nežaidžia NBA nuo gruodžio 31 dienos.

Kiti mačai:

„Boston Celtics“ – „Milwauke Bucks“ 112:107

„New Orleans Pelicans“ – „Oklahoma City Thunder“ 123:119

„Phoenix Suns“ – „Brooklyn Nets“ 106:116

„Orlando Magic“ – „Golden State Warriors“ 114:130

„Utah Jazz“ – „San Antonio Spurs“ 78:96

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.