EUROLYGA 2023

T. Pačėsą nustebino P.Motiejūno pyktis: „Turime jo atsiklausti?“

Krepšinio gerbėjai, išgirdę Kauno „Žalgirio“ ir Vitorijos „Laboral Kutxa“ komandų rungtynių komentatorių duetą, nustebo – žurnalistas Vaidas Čeponis į pagalbą pasikvietė Vilniaus „Lietuvos ryto“ strategą Tomą Pačėsą, kuris anksčiau ne kartą komentavo Eurolygos rungtynes.

T.Pačėsas nesupranta besipiktinančiųjų, kad jis komentavo „Žalgirio“ mačą.<br>M.Kulbio nuotr.
T.Pačėsas nesupranta besipiktinančiųjų, kad jis komentavo „Žalgirio“ mačą.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2016, 12:53 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 10:43 AM

Tačiau šįsyk jis tai darė jau kaip pagrindinių žalgiriečių varžovų treneris. Internete iš karto atsirado daugybė pasipiktinusiųjų tokiu sprendimu.

Bet buvo nemažai ir tų, kurie užstojo T.Pačėsą ir džiaugėsi jo įžvalgomis stebint rungtynes.

Pasipiktinimą išreiškė ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

„Nelabai suprantu paties klausimo. Dirbau kitame klube, dirbau Jungtinėje lygoje, o dabar dirbu „Lietuvos ryte“ ir jau kažkas negerai? Tegul žmonės diskutuoja. Aš nesidomiu kalbomis. Jau anksčiau buvau pažadėjęs, kad ateisiu komentuoti rungtynių, ir pažadą įvykdžiau“, – stebėjosi T.Pačėsas.

P.Motiejūnas tik prasidėjus rungtynėms savo „Twitter“ paskyroje rašė: „Čia normalu, kad rungtynių komentuoti pakviečiamas vieno iš priešininkų komandos treneris?!“

„Labai gerbiu Pauliaus darbą klube, tik nesuprantu, ar dabar  turime jo atsiklausti norėdami komentuoti rungtynes. Kitą kartą gal turėsime atsiklausti prieš ateidami žiūrėti „Žalgirio“ rungtynių? Nenoriu to sureikšminti. Tai nereikalingos emocijos.

Mes esame varžovai ir jais būsime, kaip ir su kiekviena LKL komanda. Bet ar reikia daryti iš to priešiškumą ir virsti priešais? Man tokia pozicija nelabai suprantama. Mes palaikome „Žalgirį“, tai vienintelė komanda, kuri aukščiausiu lygiu reprezentuoja Lietuvos krepšinį“, – P.Motiejūno reakcija stebėjosi T.Pačėsas.

O ar pats T.Pačėsas nesupyktų, jeigu „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius komentuotų „Lietuvos ryto“ rungtynes?

„Prašome“, – nusijuokė T.Pačėsas ir dar kartą pridūrė nesuprantantis visų pasipiktinusiųjų kalbų.

„Reikia gal kreiptis į televiziją: nekvieskite vieno ar kito žmogaus. Juk kai Roberto Petrausko nepakvietė komentuoti rinktinės varžybų, žmonės rašė peticiją. Tai gal ir dabar sukurs peticiją“, – juokavo vilniečių treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.