EUROLYGA 2023

Jonui Valančiūnui – kritika už mačą ir blogiausias įvertinimas

„Toronto Raptors“ ekipa sekmadienį nesėkmingai sužaidė išvykoje su „Detroit Pistons“ žaidėjais – nusileido 101:114. Po šios dvikovos krepšinio apžvalgininkai nepagailėjo kandžių replikų Kanados komandai ir vienam iš jos lyderių – lietuviui Jonui Valančiūnui.

Jonas Valančiūnas<br>AFP nuotr.
Jonas Valančiūnas<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 29, 2016, 9:56 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 3:23 AM

„Raptors Republic“ rašantis Blake‘as Murphy parašė pažymius Toronto klubo žaidėjams bei treneriui ir blogiausią balą skyrė lietuviui J.Valančiūnui. Net klubo treneris gavo kur kas geresnį pažymį, nors sakoma, kad pralaimėjus kaltas tik strategas, o ne ekipa.

„Naudingumas buvo geras, tačiau reikia atkreipti dėmesį į tai, kaip jis niekaip nerado savo pozicijos po krepšiais. Jo oponentas Andre Drummondas šią mikrodvikovą laimėjo užtikrintai“, – rašė apžvalgininkas, skyręs lietuviui „D+“ įvertinimą. Niekas kitas negavo tokio mažo pažymio. Arčiausiai lietuvio buvo DeMaras DeRozanas, kuris už savo pasirodymą užsidirbo „C-“.

J.Valančiūnas mače su „Pistons“ pelnė 11 taškų, atkovojo 5 bei perėmė 1 kamuolį, tačiau taip pat 4 kartus spėjo pažeisti taisykles. Lietuvis 11 kartą iš eilės aikštę paliko įmetės daugiau kaio dešimt taškų.

Tuo tarpu apžvalgininko minėtas varžovų ekipos vidurio puolėjasA.Drummondas surinko 15 taškų bei atkovojo net 18 atšokusių kamuolių, taisykles pažeisdamas vos sykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.