EUROLYGA 2023

Linas Kleiza laidoja sezoną – nei į „Žalgirį“, nei į kitą klubą

Vienas geriausių šalies krepšininkų Linas Kleiza šį sezoną greičiausiai jau neišbėgs ant parketo – jis neatstovaus nei mūsų šaliai, nei užsienio klubui, praneša basketnews.lt. Šį sekmadienį baigiasi LKL žaidėjų registracija ir Kauno „Žalgirio“ komandos vadovai nepuoselėja vilčių pasipildyti L.Kleiza. Nėra žinių, kad lietuvis siektų sudaryti sutartį ir su užsienio ekipa. Greičiausiai, L.Kleiza šį sezoną „palaidojo“.

Linas Kleiza ši sezoną niekur nežais ir toliau gydysis traumą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Linas Kleiza ši sezoną niekur nežais ir toliau gydysis traumą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-01 18:41, atnaujinta 2017-06-05 22:20

L.Kleiza praėjusią vasarą neslėpė, kad norėtų užsivilkti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius, bet tai padaryti troško visiškai išsigydęs traumas ir pailsėjęs. Sausio 3-iąją savo 31-ąjį gimtadienį atšventęs puolėjas „Žalgirio“ pasirodymą reguliariajame Eurolygos sezone stebėjo iš šalies.

„Viskas yra gerai, kol kas vis dar vyksta reabilitacijos procesas, bet kažkokios datos, kada galėčiau grįžti, pasakyti negaliu. Kaip jau esu minėjęs anksčiau, su niekuo nepradėsiu kalbėtis, kol nebūsiu visiškai pasiruošęs – dabar visos mintys nukreiptos į reabilitaciją“, – aiškino praėjusių metų gruodį L.Kleiza.

Krepšininkas ir tuomet teigė, kad dėl sveikatos dar nesileido į derybas su „Žalgiriu“.

„Svajonės visada gyvos. Žiūrėsime, kaip bus. Noriu eiti į „Žalgirį“. Noriu žaisti, bet ne 50 ar 40 procentų, o šimtu“, – praėjusią vasarą kalbėjo L.Kleiza, spaudžiamas pasakyti, kur bus jo sekanti karjeros stotelė.

Ne vienerius metus Lietuvos nacionalinei ekipai atstovavęs L.Kleiza pastaruosius kelis metus neišsivaduoja iš problemų su dešiniuoju keliu. 2011 metais jam Kanadoje buvo atlikta artroskopinė kelio operacija, tačiau po jos krepšininkas vis dar neatsigavo, nors dar 2013-siais su ekipa laimėjo Europos pirmenybių sidarbą Slovėnijoje.

2013-ųjų vasarą lietuvio atstovaujamas „Toronto Raptors“ pasinaudojo amnestijos taisykle ir nutraukė sutartį su L.Kleiza – šis sugrįžo į Europą.

Suderėjęs su turkų Stambulo „Fenerbahce“, jis metus praleido šioje komandoje, po to persikėlė į italų Milano „Emporio Armani“, tačiau lyderiu nebuvo – klubai buvo nusivylę jo pasirodymu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.