EUROLYGA 2023

Įsižeidusiam Donatui Motiejūnui – „Pistons“ trenerio žinutė

Donatas Motiejūnas neslėpė nusivylimo, kai „Detroit Pistons“ klubas po medicininės patikros atšaukė mainus, kurie 25 metų 213 cm ūgio lietuvį sugrąžino į „Houston Rockets“ klubą. D.Motiejūnas jau buvo pasirengęs naujam karjeros etapui, kai motorų miestas užtrenkė jam duris prieš nosį ir apsunkino Hjustono klubo situaciją.

D.Motiejūnas buvo supykęs dėl neįvykusių mainų, bet „Pistons“ treneris teigė, kad tai – suprantama.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Motiejūnas buvo supykęs dėl neįvykusių mainų, bet „Pistons“ treneris teigė, kad tai – suprantama.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-02 06:28, atnaujinta 2017-06-05 21:55

D.Motiejūnas turėjo, ką pasakyti apie tai, kas nutiko.

Ir žodžiai atkeliavo ir iki „Pistons“ trenerio Stano van Gundy. Pastarasis neigė lietuvio žodžius ir pridūrė, kad mainai prieš dvi savaites nutraukti buvo dėl to, kad pasiimti D.Motiejūną buvo pernelyg rizikinga.

„Man gaila jo, nes suprantu, ką jis nori pasakyti apie savo vertę ir visą kitą. Tačiau mes jautėme, kad turime priimti tokį sprendimą, kokį priėmėme“, – mlive.com sakė S.van Gundy.

D.Motiejūnas „Pistons“ klube tikėjosi pradėti naują etapą. Dar praėjusį sezoną nugaros traumą patyręs lietuvis buvo priverstas gultis ant operacinės stalo ir pasveikti iki šio sezono starto nesuspėjo. O pradėjus žaisti pasipylė naujos problemos. D.Motiejūnas iki mainų buvo sužaidęs vos 14 rungtynių NBA.

„Krepšininkų profesija – labai sunki, – sakė S.van Gundy. – Žmonės girdi, kiek krepšininkai uždirba, bet kiek iš mūsų turi darbus, kur per 48 valandas gali tekti su visa šeima iškeliauti ten, kur tau pasakys, o tu pats neturėsi jokio žodžio? Ir mūsų atveju mes persigalvojome ir išsiuntėme jį atgal. Vyrukai į tokius dalykus tikrai reaguos neigiamai ir mes turime tai suprasti. Jis turi teisę reaguoti taip, kaip nori. Aš nesu įsižeidęs ir to asmeniškai nepriimu. Situacija buvo sunki.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.