EUROLYGA 2023

D. Motiejūnas širsta: „Pistons“ vis dar nesugrąžino man batelių“

Panašu, kad karo kirvis tarp Donato Motiejūno ir lietuvį viliojusio, o paskui atsisakiusio „Detroit Pistons“ klubo nebus greitai palaidotas. „Houston Rockets“ klubui atstovaujantis lietuvis papasakojo naujas bendravimo su Detroito klubo atstovais detales ir neslėpė pykčio.

D.Motiejūnas<br>G.Šiupario nuotr.
D.Motiejūnas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

Mar 4, 2016, 10:36 AM, atnaujinta Jun 5, 2017, 2:01 PM

„Jie vis dar negrąžino mano krepšinio batelių, – teigė D.Motiejūnas. – „Pistons“ žadėjo, kad persiųs man juos per naktį. Taip pat negavau ir nugaros magnetinio rezonanso tyrimo rezultatų. Jie žaidžia žaidimus, vis dar žaidžia žaidimus.“

Aukštaūgis piktinosi, kad dėl neatsakingo „Pistons“ elgesio laiką turi gaišti ne tik jis, bet ir medikai, kurie patys skrido atsiimti nugaros tyrimų rezultatų.

„Nemanau, kad mano batelius jie saugo. Tas pats ir su magnetiniu rezonansu. Mes laukėme. Buvo žadėta, kad viskas netrukus atkeliaus į Hjustoną, tačiau mes nesulaukėme. Kaip ilgai tai turi užtrukti? Mano gydytojas nuvyko ten tam, kad gautų tyrimo rezultatus ir patikrintų, ar man viskas gerai. Rezultatų gauta nebuvo. „Pistons“ gaišina ne tik mano, bet ir kitų laiką“ , – kalbėjo D.Motiejūnas.

Lietuvis džiaugėsi tik dėl to, kad visi medikai patvirtino – dėl nugaros problemų nebėra.

„Lankiausi ne pas vieną, o pas keturis ar penkis gydytojus, kurie yra geriausi šalyje. Niekas iš jų nematė nieko bloga“, – tvirtino lietuvis.

„Net 5 geriausi savo srities gydytojai žiūrėjo mano nugarą – nė vienas nieko nerado“, – kalbėjo D.Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.