EUROLYGA 2023

Iš Tomo Pačėso lūpų – kritika „Lietuvos ryto“ krepšininkams

Tomas Pačėsas lengviau atsipūtė, kai jo auklėtiniai ketvirtajame kėlinyje pajuto ritmą ir 87:70 nugalėjo Kėdainių „Nevėžio“ komandą. Vilniaus „Lietuvos rytas“ tris kėlinius galynėjosi su vienais autsaiderių, kurie sostinėje šeimininkus privertė pasinervinti.

T.Pačėsui išvengti nervų nepavyko.<br>D.Umbraso nuotr.
T.Pačėsui išvengti nervų nepavyko.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-05 18:26, atnaujinta 2017-06-02 15:18

„Noriu pasveikinti „Nevėžį“ su gera kova, ypač pirmoje rungtynių pusėje. Mes prastai pradėjome rungtynes, klydome elementariose situacijose. Išskyrus kovą dėl atšokusio kamuolio pirmi trys kėliniai buvo labai prasti. „Nevėžis“ tuo naudojosi, – sakė T.Pačėsas. – Geras rungtynes sužaidė Kingas, Kupšas. Su tuo ir sveikinu Kėdainius, tai kovinga, gerai subalansuota komanda. Turinti gerus gynėjus ir centrus. Nežiūrint į tai, mes žaidėme tikrai prastai tris kėlinius ir stengsimės iš to padaryti reikiamas išvadas. Suprantu, kad buvo ir gerų dalykų, bet jau antros rungtynės, kuriose nedirbame iki galo ir stengsimės taisyti žaidimą.“

Šiose rungtynėse debiutavo į „Lietuvos rytą“ sugrįžęs Artūras Jomantas, bet jis sužaidė vos penkias minutes.

„Jomantas yra universalus žaidėjas. Aš jį matau keliose pozicijose tiek lengvo, tiek sunkaus krašto. Bandysime tuo naudotis. Šiandien pabandėm vieną kraštą, bet nepavyko, Antaną turėjome laikyti 28 minutes, nes kiti nefunkcionavo. Jomantas kol kas nežaidė ir nesitreniravo sunkaus krašto pozicijoje. Todėl jį įtraukėme į žaidimą vėlai, jis dar nežino derinių, tačiau gali mums būti naudingas keliose pozicijose“, – teigė T.Pačėsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės