EUROLYGA 2023

Pergalių nuotaiką gadina žinios iš rėmėjų

Vokietijos aukščiausiosios moterų krepšinio lygos (DBBL) ramybės drumstėjos Zarluiso „Royals“ ekipos treneris lietuvis Saulius Vadopalas gali didžiuotis savo žaidėjomis – jos paneigė visas įmanomas prognozes. Vargu ar kas galėjo patikėti, kad autsaidere turėjusi būti „Royals“ ekipa reguliarųjį sezoną užbaigs antroje vietoje.

S.Vadopalas padėjo ekipai tapti Vokietijos pirmenybių vienai iš lyderių.<br>wochenspiegelonline.de
S.Vadopalas padėjo ekipai tapti Vokietijos pirmenybių vienai iš lyderių.<br>wochenspiegelonline.de
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2016, 11:27 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 11:48 AM

Savaitgalį Lietuvos trenerio vadovaujama komanda įveikė „Avides Hurricanes“ žaidėjas 81:75 ir užsitikrino antrąją poziciją turnyre. „Royals“ dabar turi 18 pergalių ir tik tris pralaimėjimus. Pirmenybėse pirmauja visus 21 mačą laimėjusi „1880 Wasserburg“ komanda.

„Reguliarusis sezonas baigiasi kovo 12 dieną. Mes išliksime antroje vietoje, nes trečioje pozicijoje esanti „Herner“ ekipa turi 15 laimėjimų, o liko tik vienas mačas. Po to prasidės kovos atkrintamosiose kovos – pirmame etape aštuonios geriausios ekipos varžysis dėl medalių iki dviejų pergalių, o finalai bus iki trijų“, – aiškino R.Vadopalas.

Nors ekipa žengia galingai ir klubas tapo pirmenybių favoritu, Lietuvos strategas nėra itin optimistiškai nusiteikęs – mat komandos rėmėjai pasirengę padėti ekipai tik iki sezono pabaigos.

„Situacija keista – lyg ir turime džiaugtis, bet nuotaikos kol kas ne itin geriausios. Mat rėmėjai pranešė, kad finansuos komandą iki sezono pabaigos. O mes jau planavome ir kitą sezoną, su vadovybe svarstėme, gal pasikviesti lietuvę į komandą. Kol kas nėra taip giedra, kaip norisi, bet reikia baigti sezoną, o po to žiūrėsime“, – aiškino 61-erių Lietuvos krepšinio specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.