EUROLYGA 2023

CSKA klubo prezidentas skaudžiai įgėlė įkliuvusiems dėl dopingo

Maskvos CSKA krepšinio klubo prezidentas Andrejus Vatutinas pareiškė, kad sportininkai dėl mildronato vartojimo įkliuvo tik dėl savo pačių aplaidumo ir neprofesionalumo.

A.Vatutinas.<br>CSKA nuotr.
A.Vatutinas.<br>CSKA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 11, 2016, 12:22 PM, atnaujinta Jun 2, 2017, 1:26 AM

Interviu televizijai „Mač TV“ A.Vatutinas sakė: „Čia paprasta istorija. Apie tai, kad nuo sausio 1-osios šis preparatas bus įtrauktas į draudžiamų sąrašą, mes sužinojome pernai lapkritį. Todėl jei klubo medicinos personalas profesionaliai atlieka savo pareigas, jokių panašių incidentų neturėjo kilti.“ 

A.Vatutinas pridūrė: „Nesinori vertinti kitų, bet jei kam nors tai tapo siurprizu, tai liudija apie aplaidumą ir neprofesionalumą darbe.“ 

Per keletą pastarųjų dienų nuvilnijo įkliuvusiųjų dėl mildronato sportininkų banga, daugiausia – iš Rusijos: tenisininkė Marija Šarapova, čiuožėja Jekaterina Bobrova, tinklininkas Aleksandras Markinas, čiuožėjas trumpuoju taku Semionas Jelistratovas, greitojo čiuožimo atstovas Pavelas Kuližnikovas.

„Visi preparatai, kuriuos CSKA naudoja žaidėjų reabilitacijai ir gydymui, daug kartų patikrinami, ar atitinka antidopingo reikalavimus. Neabejoju, kad jokių „povandeninių“ tablečių mūsų medikai neskiria“, – sakė A.Vatutinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.