EUROLYGA 2023

Beprotiška CSKA kelionė: iš Barselonos – tiesiai į Sibiro tolybę

Apie savo įtemptą varžybų tvarkaraštį kalbantys krepšinio klubų atstovai kažin ar drįstų skųstis matydami, kokiu ritmu šį savaitgalį gyvena Maskvos CSKA ekipa.

CSKA grafikas – itin intensyvus.<br>„Cskabasket.com“ nuotr.
CSKA grafikas – itin intensyvus.<br>„Cskabasket.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 13, 2016, 10:28 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 9:45 PM

Po pralaimėjimo per pratęsimą Eurolygos mače Barselonoje penktadienį Rusijos čempionai iškart skubėjo į oro uostą. Bet skrydis į Maskvą vėlavo dviem valandomis, nes komandos draugams teko laukti gynėjo Nando De Colo, kuris užtruko arenoje duodamas dopingo mėginį.

Maskvos Šeremetjevo oro uoste CSKA lėktuvas nusileido šeštadienį ryte prieš 10 val., o pusę septintos vakare komanda jau sėdo į autobusą naujai kelionei į oro uostą – laukė skrydis į Krasnojarską žaisti Jungtinės lygos rungtynių su „Jenisej“.

Sibiro miestą CSKA pasiekė šįryt 5 val. vietos laiku, o rungtynės su „Jenisej“ vyksta taip pat šiandien 19 val. vietos laiku arba 14 val. Lietuvos laiku.

Atstumas oru nuo Barselonos iki Maskvos – 3013 km, nuo Rusijos sostinės iki Krasnojarsko – 3350 km. Pradinį ir galutinį kelionės taškus skiria šešios laiko juostos.

„Mums tai jau ketvirtos paeiliui rungtynės išvykoje, – pabrėžė CSKA treneris Dimitris Itoudis. – Ir vienas svarbiausių veiksnių bus energija.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.