EUROLYGA 2023

Jonas Kazlauskas pagaliau atskleis rinktinės planus

Lietuvos krepšinio sirgaliai jau žino, kad šalies rinktinė žais draugiškas rungtynes su Nigerijos, Argentinos bei Australijos komandomis. Lietuvos krepšinio federacija (LKF) nepranešė nė apie vieną iš šių mačų, bet planus išdavė kitos šalys.

J.Kazlauskas paskelbs apie rinktinės planus.<br>G.Šiupario nuotr.
J.Kazlauskas paskelbs apie rinktinės planus.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-14 16:13, atnaujinta 2017-06-01 18:10

„Juk jūs nežinote, niekas tų rinktinės planų nežino. Visi žino tik kitų šalių planus – tai ir klauskite pas Argentiną, Nigerija apie tuos pasirengimo planus. Tai jei mes dar nesudarę viso varžybų grafiko, kas tada? Tų šalių federacijos žino, kad jų rinktinės žais vieną turnyrą, tai ir pasakė. O mes gal žaisime dvejuose turnyruose – juk privalome viską sureguliuoti iki galo“, – lrytas.lt interviu penktadienį sakė LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

Tačiau LKF pagaliau nusprendė atskleisti savo planus. Jonas Kazlauskas apie pasirengimo Rio žaidynėms planą paskelbs ketvirtadienį. LKF žiniasklaidos konferenciją ketvirtadienį 12 val. žiūrėkite GYVAI portale Lrytas.tv.

Dalį šių planų lietuviai sužinojo iš Nigerijos ir Argentinos krepšinio federacijų. Nigerijos krepšinio federacijos prezidentas Tijani Umbaras nepasakė datos, bet atskleidė, kad lietuviai su šia rinktine varžysis dukart.

Liepos 25-27 dienomis turnyre Buenos Airėse lietuviai žais su Argentinos ir Australijos rinktinėmis.

Su dviem minėtomis rinktinėmis lietuviai žais olimpiadoje.

Penktadienį buvo ištraukti 2016 metų Rio de Žaneirio olimpinių žaidynių krepšinio turnyro burtai. Lietuvos rinktinė pateko į B grupę, kur žais su Argentinos, Ispanijos, Brazilijos, Nigerijos komandomis. Prie jų prisijungs ir viena atranką įveikusi komanda.

„Mūsų grupė labai pajėgi, silpnų varžovų tikrai nebus. Nereikia svarstyti, kas būtų buvę, jei, jei būtume patekę ar nepatekę į vieną grupę su Amerikos rinktine. Pirmiausia reikia galvoti apie save, apie varžovą kitą dieną, paskui tik žiūrėti, kas bus ir kaip bus. Pirmasis uždavinys yra patekti iš grupės tolyn. Iš atrankos taip pat ateis stipri komanda“, – sakė J.Kazlauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.