EUROLYGA 2023

„Kibirkšties“ ekipa: nebeturi kur trauktis ir eina tik pergalės

Vilniaus „Kibirkšties“ komanda po pirmųjų Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) pusfinalio rungtynių girdėjo daug gražių žodžių apie savo žaidimą, tačiau penktadienį viskas prasideda iš naujo.

J.Kraujūnaitė<br>bckibirkstis.lt
J.Kraujūnaitė<br>bckibirkstis.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2016, 11:14 AM, atnaujinta May 30, 2017, 9:52 PM

Sostinės krepšininkės savo namų aikštėje, Mykolo Romerio universitete (Ateities g. 20), 18 valandą antrą kartą kausis su Marijampolės „Sūduvos“ komanda ir pralaimėjimo atveju toliau žais tik dėl bronzos medalių. Jeigu vilnietėms pavyks pasiekti revanšą, tai trečiasis serijos iki 2 pergalių mačas vyks balandžio 6 dieną.

„Turėjome kelias dienas atsistatyti ir atgauti jėgas“, – sakė „Kibirkšties“ komandos gynėja Justina Kraujūnaitė. – Paskutinis susitikimas parodė, kad su „Sūduva“ tikrai galime žaisti kaip su lygiu varžovu, tikiuosi, kad dabar pasitikėsime savo jėgomis dar labiau“.

Prieš 3 dienas vykusiame pirmame mače „Kibirkšties“ merginos kelis kartus buvo atsilikusios, tačiau didelio noro dėka pavyko pasivyti varžoves. Viskas sprendėsi paskutinėmis sekundėmis, tačiau paskutiniai J.Kraujūnaitės ir puolėjos Lauros Juškaitės metimai buvo netikslūs, o „Sūduva“ šventė pergalę 62:61.

„Galbūt ne tiek liūdėjome, kiek buvo apmaudu, kad turėjome ranka pasiekiamą šansą pateikti sensaciją, bet juo nepasinaudojome“, – prisiminus pirmas rungtynes kalbėjo 6 taškus pelniusi J.Kraujūnaitė. – Mums pritrūko paskutinės minutės pertraukėlės ir šiek tiek sėkmės“.

Tačiau kraujo skonį pajutusios „Kibirkšties“ krepšininkės žada ir toliau kautis dėl bilieto į finalą ir M.Romerio salėje susirinkusiems žiūrovams pademonstruoti puikų reginį.

„Krepšinio mėgėjai tikrai gali tikėtis kovos, nes mes jau nebeturime kur trauktis“, – šypsojosi J.Kraujūnaitė. – Analizavome padarytas klaidas bei trenerė akcentavo tam tikrus dalykus. Dideliems pokyčiams jau nėra laiko. Norime sumažinti klaidų skaičių bei pridėti daugiau kantrybės puolime“.

„Kibirkšties“ komanda visus krepšinio gerbėjus kviečia savaitgalį pradėti su moterų krepšiniu. Lietuvos moterų krepšinio lyga pertraukų metų organizuos specialius žaidimus žiūrovams, kuriuose bus galima laimėti pinigų ir įvairių rėmėjų dovanų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.