EUROLYGA 2023

Dalinta D.Motiejūno statulėlė lietuviui kels slogų prisiminimą

Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas Donatas Motiejūnas dar prieš kelias dienas iki namų mačo su „Chicago Bulls“ klubu žinojo, kad toji diena bus išskirtinė – Hjustono arenoje jo vardą turėjo tarti ir mažas, ir senas. Mat daliai ekipos sirgalių turėjo būti padalintos suvenyrinės statulėlės su D.Motiejūno atvaizdu. Sirgalius, palietęs statulėlės galvą, galėjo pamatyti, kaip ji linguoja. Tačiau ketvirtadienį D. Motiejūno statulėlė lingavo ne itin linksmai.

D.Motiejūno statulėlė<br>instagram
D.Motiejūno statulėlė<br>instagram
D.Motiejūno statulėlė<br>instagram
D.Motiejūno statulėlė<br>instagram
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 1, 2016, 9:14 AM, atnaujinta May 30, 2017, 10:36 PM

„Ačiū, valvitalia, už šitą žiauriai kietai atrodantį bobblehead vaikiną!“, – socialiniame tinkle twitter parašė D.Motiejūnas, pamatęs savo vardo statulėlę, kuri turėjo atitekti ekipos aistruoliams.

Ir pirmieji beveik 3 tūkstančiai sirgalių, susirinkusių į „Toyota Center“ tribūnas, gavo D.Motiejūno vardo dovanėlę.

Tačiau ji neatnešė aistruoliams to džiaugsmo, kurio jie tikėjosi – „Rockets“ pralaimėjo 100:103 ir nukrito į devintąją vietą Vakarų konferencijoje, kuri neleidžia klubui varžytis atkrintamosiose varžybose. Maža to – 25-erių puolėjui tai buvo pačios nerezultatyviausios rungtynės nuo kovo 16-osios.  Tąkart su „Los Angeles Clippers“ jis nepelnė nė taško.

Taip nerezultatyviai D.Motiejūnas šį sezoną dar žaidė septyniuose mačuose.

Greičiausiai, lyg norėdamas pasidžiaugti dėl lietuvio, „Rockets“ strategas ketvirtadienį išleido D.Motiejūną starto penkete, kur jau pirmąją minutę jis įmetė du taškus, tačiau labai greitai strategas jį pakeitė. Po to krepšininkas dar kartą pasirodė tik trečiame ketvirtyje, bet daugiau nepasižymėjo.

Tad D.Motiejūnas savo vardo rungtynėse neblizgėjo – per 12 minučių pelnė tik 2 taškus, prametė penkis dvitaškius ir tritaškį, atkovojo kamuolį ir 2 kartus prasižengė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.