EUROLYGA 2023

S. Pippeno žodis: jo laikų „Bulls“ nušluotų dabartinį „Warriors“

S.Pippenas (kairėje) ir S.Curry.
S.Pippenas (kairėje) ir S.Curry.
S.Pippenas.
S.Pippenas.
S.Curry.
S.Curry.
S.Kerras.
S.Kerras.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 5, 2016, 2:58 PM, atnaujinta May 30, 2017, 10:34 AM

NBA reguliariajame sezone 69 pergales jau iškovojusi „Golden State Warriors“ artėja prie lygos rekordo, kurį 1995-1996 m. sezone, atrodė, visiems laikams įtvirtino „Chicago Bulls“, laimėjusi 72 mačus.

Bet ano metu „Bulls“ žvaigždė, Michaelo Jordano dešinioji ranka Scottie Pippenas nemano, kad dabartinė „Warriors“ ekipa prilygtų tai čempioniškai Čikagos komandai.

„Bulls“ laimėtų 4:0“, – įsitikinęs S.Pippenas, kuriam dabar – 50 metų.

Kaip to pasiektų?

„Labai paprastai. Mes tiesiog neimtume poilsio dienų“, – atšovė S.Pippenas.

Jis spėjo, kad tokioje serijoje dengtų dabartinį naudingiausią NBA krepšininką Stepheną Curry, o M.Jordanas įmtųsi kito „Warriors“ lyderio Klay Thompsono.

„Manau, kad mano ūgis ir sudėjimas sukeltų S.Curry problemų“, – sakė 203 cm ūgio buvęs universalus puolėjas ir pridūrė, kad nesustabdomasis „Warriors“ snaiperis per jį nesurinktų daugiau 20 taškų kiekviename mače.

M.Jordano ir S.Pippeno vedama „Bulls“ laimėjo šešis NBA čempionatus: po tris iš eilės 1991-1993 m. ir 1996-1998 m. Rekordiniame 72 pergalių sezone 1995-1996 m. Čikagos ekipa finale 4:2 įveikė „Seattle SuperSonics“.

Šiemet „Warriors“ per likusias 6 rungtynes privalo iškovoti bent 5 pergales, kad reguliarųjį sezoną baigtų turėdama rezultatą 73-9.

Dabartinis „Warriors“ treneris Steve'as Kerras, kuris buvo tos pačios legendinės „Bulls“ dalis kaip atsarginis įžaidėjas, svarstė: „Man sunku palyginti šias komandas. Ne tik dėl skirtingų laikmečių, bet ir dėl mano situacijos, nes aš nežinau, kurie yra „mes“, o kurie „jie“. Pasakysiu taip: jei susitiktų šios dvi ekipos, nėra abejonės, kad mes galėtume įveikti juos, o jie galėtų įveikti mus“.

S.Kerras samprotavo: „Jei suvesti aną „Bulls“ ir dabartinę „Warriors“ į hipotetinę dvikovą, spėju, kad „Bulls“ surinktų milijoną asmeninių pražangų, o „Warriors“ milijoną kartų būtų nubausta už nelegalią gynybos sistemą. Dėl tokio kiekio švilpukų rungtynės truktų šešias valandas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.