EUROLYGA 2023

Domantas Sabonis apsisprendė – dalyvaus NBA naujokų biržoje

Domantas Sabonis kitą sezoną elitinėje lygoje turėtų prisijungti prie Jono Valančiūno ir Donato Motiejūno. ESPN žurnalistas Jeffas Goodmanas trečiadienį paskelbė, kad Arvydo Sabonio sūnus dalyvaus NBA naujokų biržoje. 19 metų 208 cm ūgio „Gonzaga Bulldogs“ krepšininkas dabar galės prisijungti prie NBA klubų organizuojamų stovyklų ir įrodyti, kad yra vertas visų išsakytų liaupsių

D.Sabonis nutarė dalyvauti NBA naujokų biržoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Sabonis nutarė dalyvauti NBA naujokų biržoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2016, 4:06 PM, atnaujinta May 30, 2017, 7:20 AM

J.Goodmanas pabrėžė, kad D.Sabonis turėtų sudaryti sutartį su agentu, o tai – dar vienas ženklas, kad jis savo ateitį sieja ne su universitetu, nes NCAA krepšininkai negali sudaryti sutarčių. 

D.Sabonis dar galės atsiimti paraišką, bet neabejojama, kad jis turėtų likti iki pabaigos, kai išgirs savo vardą NBA naujokų biržoje. Be to, jeigu jis sudarys sutartį su agentu, kelio atgal nebebus.

D.Saboniui pagal atnaujintas NBA naujokų biržos prognozes „NBA Draft“ žada net penktąjį šaukimą, bet kiti analitikai – gerokai atsargesni. „Sports Illustrated“ ir „Draft Express“ prognozuoja, kad Domantas savo vardą išgirs 19-uoju šaukimu, o ESPN – 17-uoju.

D.Sabonis dar galėjo porą metų žaisti NCAA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.