EUROLYGA 2023

Eglė Šikšniūtė Čekijoje kovos dėl aukso medalio

„Nymburk“ komanda, kurioje žaidžia Eglė Šikšniūtė, trumpiausiu keliu pateko į Čekijos krepšinio lygos finalą. Nimburko krepšininkės pusfinalio serijoje nugalėjo Hradec Kralovės „Sokol“ klubą 3:0 ir dėl aukso medalių susigrums su trejus metus nepralaiminčia ir čempionės vardą ginančia Prahos USK komanda.

E.Šikšniūtė prie „Nymburk“ pakilimo prisideda pelnydama vidutiniškai 12,1 taško.<br>D.Umbraso nuotr.
E.Šikšniūtė prie „Nymburk“ pakilimo prisideda pelnydama vidutiniškai 12,1 taško.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas V.Eidvilas

Apr 11, 2016, 4:47 PM, atnaujinta May 29, 2017, 3:19 PM

USK krepšininkės Čekijos pirmenybėse yra neįveikiamos nuo 2013 metų balandžio mėnesio. Prahos „studentės“ šiuo metu tęsia ilgiausią Europos krepšinio nacionalinėse lygose pergalių seriją, kurią sudaro jau 79 paeiliui laimėtos rungtynės.

Tuo tarpu „Nymburk“ pavadinimas dar neseniai skambėjo tik vyrų krepšinyje. Nimburko klubo vyrų komanda yra daugkartinė Čekijos čempionė, o moterų ekipa į finalą pateko pirmą kartą. E.Šikšniūtė prie „Nymburk“ pakilimo prisideda pelnydama vidutiniškai 12,1 taško ir atkovodama 6 kamuolius. Aukštaūgė iš Lietuvos yra antra pagal rezultatyvumą komandos žaidėja.

Čekijos lygos finalo serija prasidės balandžio 19 d. po Eurolygos finalo ketverto, kuriame USK gins pernai iškovotą stipriausios Europos komandos vardą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.