EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas paatviravo: jo žmona visiškai nemėgsta barzdos

Jonas Valančiūnas NBA atkrintamosiose sukėlė tikrą šurmulį, kai sužaidė monstriškas rungtynes ir įrodė „Toronto Raptors“ aistruoliams, kad būtent jis gali tapti pergalės kalviu. 23 metų 213 cm ūgio Lietuvos rinktinės centras sulaukė begalės komplimentų. Jį gyrė užsienio specialistai, skambiai plojo sirgaliai, o žurnalistai rašė prozos kūrinius.

J.Valančiūnas aikštėje išsiskiria ir barzda.<br>lrytas.lt montažas
J.Valančiūnas aikštėje išsiskiria ir barzda.<br>lrytas.lt montažas
J.Valančiūnas sulaukia daugybės pagyrimų už žaidimą.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
J.Valančiūnas sulaukia daugybės pagyrimų už žaidimą.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 21, 2016, 8:43 AM, atnaujinta May 28, 2017, 4:52 AM

„Raptors“ sirgalių interneto svetainėje „Raptors Republic“ netgi atsirado straipsnis, kuriame – geros Lietuvos istorijos pamokos kanadiečiams.

Ir kai kiekvieną kartą J.Valančiūnui pavyksta atkreipti dėmesį į save, niekas negali nepastebėti vešlios J.Valančiūno barzdos.

JAV sporto giganto ESPN žurnalistas Mike'as Mazzeo interviu prieš „Raptors“ komandos išvyką į kovą su „Indiana Pacers“ J.Valančiūno klausė, ar jo barzda pritraukia daug dėmesio.

„Ją auginti pradėjau prieš trejus metus. Ji auga natūraliai, bet ja reikia rūpintis. Tam padeda barzdos aliejus“, – atsakė J.Valančiūnas.

„Jūsų žmonai tai turėtų patikti, taip?“ – paklausė M.Mazzeo, bet J.Valančiūnas atskleidė, kad Eglei barzda susižavėjimo nekelia.

„Čia jau kita problema. Jai tai visiškai nepatinka“, – sakė J.Valančiūnas.

„Raptors“ ir „Pacers“ NBA atkrintamųjų pirmajame etape naktį iš ketvirtadienio į penktadienį susitiks trečiąjį kartą. Serijos rezultatas – 1:1, dvikovos persikėlė į „Pacers“ stovyklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.