EUROLYGA 2023

„Chimki“ žaidėjas: „R.Kurtinaitis nėra blogas treneris, bet...“

Maskvos srities „Chimki“ krepšinio komandos gynėjas Jegoras Vialcevas papasakojo apie tai, kuo skiriasi darbas su Lietuvos specialistu Rimu Kurtinaičiu ir jį prieš beveik du mėnesius pakeitusiu Duško Ivanovičiumi.

R.Kurtinaitis<br>M.Patašiaus nuotr.
R.Kurtinaitis<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2016, 7:08 AM, atnaujinta May 27, 2017, 6:18 AM

Rusijos žaidėjas akcentavo atsiradusią griežtą tvarką, apie kurią anksčiau yra kalbėję ir kiti komandos žaidėjai.

„Pasikeitus treneriui pasikeitė akcentai. Visų pirma tai galioja disciplinai, kuria garsėja Jugoslavijos krepšinio mokykla. Stengiamės dabar visi kartu ateiti, be vėlavimų į treniruotes, išvykose kartu ateiname pusryčiauti, pietauti ir vakarieniauti. Disciplina treniruotėse – disciplina rungtynėse. Ir niekas jau negalvoja apie tai, o tiesiog tai daro. Kaip kariai.

Ivanovičius ir Kurtinaitis – du skirtingi, bet labai geri treneriai. Rimui esu dėkingas, nes patikėjo manimi, pakvietė į „Chimki“ – aukščiausio lygio komandą. Jis nėra blogas treneris, bet krepšinis yra verslas.

Jei nėra gerų rezultatų, kviečiamas kitas strategas. Su Kurtinaičiu „Chimki“ laimėjo VTB jungtinę lygą ir dukart tapo Europos taurės čempione per penketą metų. Tai – geras rezultatas“, – kalbėjo J.Vialcevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.