EUROLYGA 2023

Garsusis Sh. O'Nealas siūlo juoktis iš D.Motiejūno

Donatas Motiejūnas.<br>AFP nuotr.
Donatas Motiejūnas.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-29 08:44, atnaujinta 2017-05-27 06:18

Vienas garsiausių NBA vidurio puolėjų ir linksmų plaučių vyras Shaquille'as O'Nealas ketvirtadieniais tradiciškai per televiziją sirgaliams pateikia savąją rubriką „Shaqtin' A Fool“, kurioje pasijuokia iš arenose su krepšininkais atsitinkančiais linksmais įvykiais.

Greičiausiai, lietuviai NBA nėra juokingų momentų kūrėjai, tad jo laidoje ne dažnai galima pamatyti Joną Valančiūną ar Donatą Motiejūną. Tačiau pastarasis šį kartą pateko į Sh. O'Nealo akiratį.

Puolėjas iš Lietuvos NBA atkrintamųjų varžybų rungtynėse su „Golden State Warriors“ žaidėjais po savo krepšiu lyg ir atsikovojo kamuolį, tačiau niekaip nesugebėjo jo pagauti, pridarė žingsnių ir galiausiai kamuolį prarado. Ir dar prasižengė...

Linksmiausių momentų „Top 5“ taip pat yra ir D.Motiejūno komandos draugas Patrickas Beverley, Marcusas Smartas, kuriozinis metimas Graikijos lygoje ir per daug ankstyvas LeBrono Jameso džiaugsmas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.