EUROLYGA 2023

Trenerio bėdos: norėjo smogti žaidėjui, bet smūgis – nevykęs

J.Zdovco smūgis.
J.Zdovco smūgis.
Jure Zdovcas vos nesusimušė su žaidėju.<br>youtube.com
Jure Zdovcas vos nesusimušė su žaidėju.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 6, 2016, 10:57 PM, atnaujinta May 26, 2017, 8:58 AM

Graikijos krepšinio čempionato penktadienis į istoriją vos nepateko kaip muštynių diena. Ir susimušti galėjo ne žaidėjai tarpusavyje, o treneris ir krepšininkas. Penktadienį atkrintamosiose pusfinalio serijos varžybose santykius aiškinosi Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų AEK klubai.

Antrajame kėlinyje AEK strategas 50-metis slovėnas Jure Zdovcas buvo nepatenkintas savo ekipos žaidėjo Taureano Greeno žaidimu ir nusprendė jį pasodinti ant suoliuko. Ir tuomet prasidėjo...

Amerikietis nepanoro klausytis stratego moralo ir atsisėdo. Tačiau J.Zdovcas neatlyžo – jis pareikalavo, kad žaidėjas prieitų prie jo.

Galiausiai T.Greenas atsistojo, priėjo, tačiau tuoj pat atsisėdo, bet prieš tai išsakė treneriui, ką galvoja apie situaciją, dėl kurios ant jo pyko J.Zdovcas.

Toks elgesys slovėnui nepatiko – jis priėjo prie žaidėjo ir užsimojo trenkti, bet nevykusiai: tai buvo panašu į smūgį, tačiau sunku pavadinti boksininko ataka.

Oponentas taip pat norėjo vožti atgal, tačiau komandos nariai apramino T.Greeną. Per šį mačą amerikietis daugiau nepasirodė, aikštėje praleidęs 5 minutes ir įmetęs 1 tašką.

„Olympiakos“ įveikė AEK 80:69 ir pirmauja serijoje iki trijų pergalių 1:0.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.