EUROLYGA 2023

Techninių pražangų derlius LKL: lyderiai – V. Šeškus ir jo ekipa

Per LKL čempionato trečiąjį ir ketvirtąjį ratus iš visų 10 komandų trenerių daugiausiai techninių pražangų gavo Prienų-Birštono „Vytautui“ vadovaujantis Virginijus Šeškus – septynias.

V.Šeškus gavo daugiausiai techninių pražangų.<br>R.Lukoševičiaus nuotr.
V.Šeškus gavo daugiausiai techninių pražangų.<br>R.Lukoševičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2016, 1:59 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:58 AM

Po keturias technines susirinko Šarūnas Jasikevičius (Kauno „Žalgiris“) ir Mantas Šernius (Pasvalio „Pieno žvaigždės“), tris – Kazys Maksvytis (Panevėžio „Lietkabelis“), dvi – Dainius Adomaitis (Klaipėdos „Neptūnas“), po vieną – Gediminas Petrauskas („Šiauliai“) ir Ramūnas Cvirka (Kėdainių „Nevėžis“).

Techninių pražangų išvengė trys treneriai – Tomas Pačėsas (Vilniaus „Lietuvos rytas“), Antanas Sireika (Utenos „Juventus“) ir Andrejus Urlepas (Alytaus „Dzūkija“).

Skaičiuojant visos komandos gautas technines pražangas per paskutinius du reguliariojo sezono ratus vienvaldis lyderis yra „Vytautas“ – 12. Po aštuonias nuobaudas surinko „Neptūnas“ ir „Pieno žvaigždės“, septynias – „Lietkabelis“, po šešias – „Žalgiris“ ir „Juventus“, po keturias – „Lietuvos rytas“ ir „Šiauliai“, vieną – „Nevėžis“.

Visiškai be techninių pražangų žaidė tik „Dzūkija“.

Iš visų LKL žaidėjų su teisėjais labiausiai nesutikdavo „Lietkabelio“ krepšininkas Simas Buterlevičius – 4 techninės pražangos. Po tris gavo Donatas Zavackas („Neptūnas“) ir Egidijus Dimša („Juventus“).

Už kiekvieną techninę pražangą LKL automatiškai skiria 60 eurų piniginę baudą.

Techninių kol kas išvengusiam „Lietuvos ryto“ treneriui T.Pačėsui skirtos dvi kitos baudos: 300 eurų – už neatvykimą į metinį LKL trenerių susirinkimą ir 1000 eurų – už kritiką, žeidžiančią kito LKL dalyvio reputaciją.

Po paskutinių reguliariojo sezono rungtynių su „Dzūkija“ T.Pačėsas aštriai pasisakė apie „Nevėžio“ klubo valdybos prasimanymus, kad vilniečiai gali specialiai pralaimėti alytiškiams. Nesutikdamas su bauda „Lietuvos ryto“ klubas apskundė sprendimą LKL drausmės komisijai, kuri sumažino sumą iki 800 eurų.

Pačiam „Nevėžiui“ valdybos šmeižtas apie „Lietuvos rytą“ kainavo 1000 eurų.

K.Maksvytis nubaustas 500 eurų už netinkamą elgesį rungtynių metu ir po rungtynių.

300 eurų nubaustas V.Šeškus, kuris nedalyvavo metiniame trenerių susirinkime. Dviejų klubų direktoriams – Arūnui Burkevičiui iš „Pieno žvaigždžių“ ir Eimantui Skersiui iš „Juventus“ – taip pat skirta po 300 eurų už netinkamą elgesį.

Steponas Babrauskas iš „Pieno žvaigždžių“ gavo didžiausią baudą iš visų krepšininkų – 600 eurų už chuliganišką elgesį, kai jis per rungtynes kovo mėnesį į nugarą stūmė „Lietkabelio“ puolėją Valdą Vasylių.

Per trečiąjį ir ketvirtąjį ratus prisidirbo ne tik komandų atstovai, bet ir du teisėjai. Jurgį Laurinavičių LKL oficialiai įspėjo už neleistiną bendravimą su „Pieno žvaigždžių“ treneriu M.Šerniumi, o Rytis Sabas sumokės 300 eurų už tai, kad skleidė tikrovės neatitinkančią informaciją apie „Lietuvos ryto“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.