EUROLYGA 2023

Jono Valančiūno baimė: „Ši trauma gali pakenkti mano karjerai“

„Toronto Raptors“ lyderiu atkrintamosiose varžybose buvęs lietuvis Jonas Valančiūnas šeštadienį patyrė traumą ir bus priverstas praleisti likusias Rytų konferencijos pusfinalio serijos su „Miami Heat“ rungtynes. Ir dabar priverstas ilsėtis ir tikėtis, kad jo ekipa peržengs konferencijos pusfinalį, o jau tuomet jis vėl galės „Raptors“ padėti. „Na, šiandien kur kas geriau, nei vakar“, – šypsotis bandė J.Valančiūnas.

Jonas Valančiūnas siekia sugrįžti į NBA aikštę dar šį sezoną.<br>AFP nuotr.
Jonas Valančiūnas siekia sugrįžti į NBA aikštę dar šį sezoną.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf.

May 9, 2016, 8:11 PM, atnaujinta May 26, 2017, 2:51 AM

Lietuvos krepšinio rinktinės narys per ekipos treniruotę, kurią stebėjo, prisipažino, kad jam nėra lengva.

„Aš mėgavausi žaisdamas krepšinį. Žaidžiant geriau, nei sėdint“, – žurnalistams teigė J.Valančiūnas, kurio sužeista čiurna buvo įtvirtinta specialiame bate. Lietuvis nuogąstavo, kad ši trauma gali atsiliepti jo karjerai, tačiau gydytojai daro viską, kad taip nenutiktų.

„Skausmo atžvilgiu, jau viskas gerai. Tačiau ši trauma gali pakenkti mano karjerai. Taigi mes darome viską, kad greičiau pasveikčiau“, – tęsė 24 metų 213 cm ūgio Lietuvos vyrų rinktinės vidurio puolėjas. J.Valančiūnas juokavo, kad dabar geriausiu jo draugu tapo ledas.

Kalbėdamas apie „Raptors“ seriją su „Heat“, Kanados ekipos vidurio puolėjas tikino, kad pasitiki komanda.

„Palaikysiu juos kaip tik galėsiu ir tikiuosi, kad jie laimės šią seriją be manęs. Tada jau galėsiu jiems padėti ir aikštėje“, – aiškino.

Krepšininkas tvirtino, jog tikisi tęsti sezoną, į rikiuotę sugrįždamas po pusfinalio serijos su „Heat“. Rytų konferencijos pusfinalio serijoje iki keturių pergalių „Raptors“ pirmauja 2:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.