EUROLYGA 2023

Po finalo Željko Obradovičius pliekė teisėjus: „Buvo žingsniai“

„Po rungtynių rūbinėje peržiūrėjau paskutinę CSKA ataką per pagrindinį laiką. Nando De Colo prieš išmesdamas tritaškį sužingsniavo. Aiškūs žingsniai. Neabejoju dėl to. Jei jie būtų užfiksuoti, viskas būtų pasibaigę be pratęsimo. Būtume laimėję mes“, – Stambulo „Fenerbahce“ treneris Željko Obradovičius iškart po Eurolygos finalo atvirai kritikavo teisėjus.

D.Itoudis (kairėje) ir Ž.Obradovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Itoudis (kairėje) ir Ž.Obradovičius.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis, lrytas.lt spec. korespondentas, Berlynas

May 15, 2016, 11:59 PM, atnaujinta May 25, 2017, 12:13 PM

Dramatiškame mače Berlyne sekmadienio vakare Maskvos CSKA klubas, kuris sužaidus pusę rungtynių turėjo 20 taškų pranašumą, 101:96 nugalėjo „Fenerbahce“.

Būtent po to N.De Colo nepataikyto tritaškio kamuolį pagriebė Viktoras Chriapa ir likus 1 sek. išlygino rezultatą, kartu išplėšdamas papildomas 5 minutes.

„O kaip suprasti, kad per pratęsimą mes nemetėme nė vienos baudos, kai varžovai – net dešimt. Kaip taip gali būti?“, – klausė Ž.Obradovičius.

„Labai gerbiu „Fenerbahce“, suprantu – jie nusivylę, bet nieko nekomentuosiu“, – taip CSKA treneris Dimitris Itoudis atsakė paprašytas įvertinti Ž.Obradovičiaus teiginius.

Šis Eurolygos finalas buvo mokytojo ir mokinio dvikova – D.Itoudis daug metų dirbo Ž.Obradovičiaus asistentu Atėnų „Panathinaikos“ komandoje.

„Noriu pasakyti: šiandien nebūčiau čia, jei ne darbas su Željko. Žinau, kaip jam sunku šiandien. Laimi vienas, šįkart tai – CSKA ir aš, bet Željko priklauso daug procentų šios mano pergalės“, – kalbėjo D.Itoudis, kurį Ž.Obradovičius vadina mažuoju savo broliu.

„Jaučiuosi pukiai po to, ką padarėme šįvakar ir ką darėme per visą sezoną. Mes nusipelnėme titulo. Visi mano, kad CSKA lengvai laimi. Netiesa. Kiekvieną kartą mes turime kovoti ir įrodyti, kad esame stipresni. Ačiū komandai ir treneriams už tai, ką visi nuveikėme. Šį sezoną mes turime puikią atmosferą rūbinėje, puikų komandos kapitoną ir didelį tikėjimą tuo, kur darome. Todėl mes laimėjome, – sakė D.Itoudis. – Šiąnakt galime švęsti, bet jau ryt ryte aš pristatysiu žaidėjams Jungtinės lygos pusfinalio tvarkaraštį“.

Trečiąją vietą šio sezono Eurolygoje užėmė Krasnodaro „Lokomotiv“, 85:75 įveikęs Vitorijos „Laboral Kutxa“ krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.