EUROLYGA 2023

D. Ivanovičius paaiškino, kuo jis geresnis už R. Kurtinaitį

Be jokio titulo šį sezoną likusio „Chimki“ treneris Duško Ivanovičius yra nepatenkintas, kad nepavyko pasiekti klubo vadovų keltų tikslų nei Eurolygoje, nei Jungtinėje lygoje. Tačiau Rimą Kurtinaitį kovo viduryje pakeitęs juodkalnietis gyrė save ir netiesiogiai įkando lietuviui kalbėdamas apie sezono antroje pusėje pagerėjusį „Chimki“ žaidimą.

D.Ivanovičius ir R.Kurtinaitis.<br>vtb-league.com nuotr.
D.Ivanovičius ir R.Kurtinaitis.<br>vtb-league.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2016, 9:28 AM, atnaujinta May 24, 2017, 2:44 AM

„Kai aš atėjau į „Chimki“, mes pradėjome daug geriau gintis, tapome agresyvesni. Nors pasirodė, kad to nepakanka įveikti CSKA, bet manau, kad paskutinės rungtynės tapo pavyzdžiu, kaip mes žaisime kitą sezoną“, – kalbėjo D.Ivanovičius.

Juodkalniečio treniruojama komanda 0:3 pralaimėjo Jungtinės lygos pusfinalio seriją Maskvos CSKA krepšininkams. Paskutiniame mače antradienį Eurolygos čempionai svečiuose buvo pranašesni 95:92.

Nepatekusi į Jungtinės lygos finalą „Chimki“ prarado galimybę kitą sezoną žaisti Eurolygoje.

Šįmet iš elitinio turnyro „Chimki“ ekipa pasitraukė po „Top 16“ etapo, nors kovo viduryje sezono gelbėti buvo pakviestas D.Ivanovičius, su klubu pasirašęs pusantrų metų sutartį.

Jis komandai vadovavo per ketverias „Top 16“ rungtynes, tačiau kelią į Eurolygos ketvirtfinalį užkirto pralaimėjimas paskutiniame mače Madrido „Real“ ekipai.

Tada D.Ivanovičius teisinosi, kad turėjo per mažai laiko pakeisti žaidimą po R.Kurtinaičio.

Kovą atleistas R.Kurtinaitis „Chimki“ treniravo penktąjį sezoną. Lietuviui vadovaujant šis Pamaskvės klubas dukart laimėjo Europos taurės turnyrą 2012 ir 2015 m. Po pastarojo triumfo „Chimi“ pasiūlė R.Kurtinaičiui iki 2016-ųjų galiojusią sutartį pratęsti iki 2018-ųjų ir lietuvis sutiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.