EUROLYGA 2023

„Neptūno“ kapitonas po pergalės kirto žiovaujantiems ekspertams

Klaipėdos „Neptūnas“ dar kartą privertė užsičiaupti visus komandos kritikus. Pusfinalyje daug kam netikėtai įveikęs Vilniaus „Lietuvos rytą“, „Neptūnas“ šeštadienį antrose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo rungtynėse 76:54 nušlavė Kauno „Žalgirį“ iš išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą – 1:1.

M.Mažeika atsikirto kritikams.<br>M.Bučnio nuotr.
M.Mažeika atsikirto kritikams.<br>M.Bučnio nuotr.
M.Mažeika atsikirto kritikams.<br>T.Bauro nuotr.
M.Mažeika atsikirto kritikams.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 28, 2016, 7:42 PM, atnaujinta May 23, 2017, 9:45 PM

Po šio mačo „Neptūno“ kapitonas Martynas Mažeika spėjo įgelti ir ekspertam, kurie netikėjo „Neptūnu“. Nemažai ekspertų buvo nusivylę finalu po pirmųjų rungtynių, iš kurių aštriausiai pasisakė Sergejus Jovaiša.

„Aš šiek tiek nusivylęs finalo partneriais. Dvikova tarp Klaipėdos „Neptūno“ ir Kauno „Žalgirio“ nebus tokia, kokios galėjau tikėtis jei žaistų kauniečiai prieš vilniečius.

„Baigtį prognozuoju pakankamai aiškią. Klausimas – kiek kartų klaipėdiečiai galės įkąsti ir ar iš viso sugebės tą padaryti. Bet čempioną matau „Žalgirį“ – televizijai TV3 kalbėjo prieš kelias dienas S.Jovaiša.

„Dabar daug kam bus įdomesnė ši serija. Girdėjau, kad kažkam neįdomu, žiovulį kelia. Smagu, kad klaipėdiečiai niekada neina tik dalyvauti, stengiasi nugalėti ir mes tą šiandien parodėme“, – kritikams įgėlė M.Mažeika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.