EUROLYGA 2023

Pasibaisėjęs Ž.Obradovičius: jam spjauta į veidą?

Ž.Obradovičius<br>twitter
Ž.Obradovičius<br>twitter
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2016, 10:20 AM, atnaujinta May 23, 2017, 7:01 PM

Stambulo „Galatasaray“ komanda savaitgalį laimėjo Turkijos čempionato pusfinalio trečiąjį mačą prieš Stambulo „Fenerbahce“, tačiau jos sėkmė nublanko prieš šeimininkų ekipos sirgalių elgesį.

Esant rezultatui 53:50, šeimininkų klubo aistruoliai ėmė mėtyti į aikštę daiktus, pinigus ir žiebtuvėlius – tad „Fenerbahce“ buvo privesti iškeliauti į rūbinę ir mačas buvo sustabdytas daugiau kaip 10 minučių.

Net pasirodė pranešimų, jog „Galatasaray“ sirgaliai apspjovė Stambulo „Fenerbahce“ trenerį Željko Obradovičių. Bet „Galatasaray“ suskubo neigti šią informaciją, teigdama, kad strategui į veidą kliuvo ne žmogaus spjūvis, o „tik“ mestas iš tribūnų ir prie svečių ekipos išsitaškęs jogurtas.

„Fenerbahce“ ekipos treneris Erginas Atamanas „Twitter“ socialiniame tinkle po susitikimo reiškė pasipiktinimą: „Tas, kas tai padarė, yra ne žmogus“.

Pats Ž.Obradovičius tikino, kad yra pasibaisėjęs varžovais: „Žinote, kad mėgstu kalbėti apie krepšinį. Bet viskas paprasta šiuo atveju: pasižiūrėkite, kaip buvo žaidžiami pirmieji du mačai mūsų arenoje ir šioje. Skirtumas akivaizdus. Tuo viskas pasakyta“.

„Galatasaray“ mačą laimėjo 65:63 ir sušvelnino serijos iki trijų pergalių rezultatą 1:2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.