EUROLYGA 2023

Domantas Sabonis ir Fynikse neišvengė klausimo apie tėvą

Domantas Sabonis aktyviai ruošiasi NBA naujokų biržai ir šįkart vienas pasirodė „Phoenix Suns“ klubo vadovams. NBA naujokų birža vyks birželio 23 dieną, tad dabar 20 metų Lietuvos rinktinės narys lanko klubus, kur mėgina iš arti parodyti savo gebėjimus.

D.Sabonis pasirodė „Suns“ klube.<br>twitter.com. nuotr.
D.Sabonis pasirodė „Suns“ klube.<br>twitter.com. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 11:01 PM, atnaujinta May 23, 2017, 5:38 AM

Socialiniame tinkle „Gonzaga Guru“ paskelbė, kad antrojoje treniruotėje „Suns“ klube D.Sabonis buvo vienas, o tai reiškia, kad skautai galėjo dar atidžiau stebėti lietuvį.

„Suns“ NBA naujokų biržoje turi 4-ąjį ir 13-ąjį šaukimus. Jeigu D.Sabonį rinktųsi būtent „Suns“ klubas, greičiausiai jis tai darytų 13-uoju šaukimu.

D.Saboniui NBA naujokų biržoje prognozuojami įvairūs šaukimai antrajame dešimtuke.

„Tai buvo mano pirmoji treniruotė, todėl šiek tiek nervinau. Buvo nuostabu. Žinojau, kad bus sunku, bet tam pasiruošiau. Visi buvo labai malonūs“, – sakė D.Sabonis.

Arvydo Sabonio sūnus prieš NBA naujokų biržą pasirinko šiek tiek kitokią strategiją nei daugelis žaidėjų. Jis nusprendė pasirodyti individualiose treniruotėse, o ne grupėje

.“Tiesiog pasitikiu savo agentu, – apie tokį sprendimą sakė D.Sabonis. – Leidžiu jam tvarkyti tokius dalykus, o pats susitelkiu į krepšinį.“

D.Sabonis ir Fynikse neišvengė klausimo apie tai, ką sako jo tėvas, palikęs ryškų pėdsaką NBA.

„Jis nelabai ką žino apie naujokų biržą. Jis man pasakoja daug dalykų. Sakė, kad likčiau ramus, susitelkęs, žaisčiau agresyviai ir elgčiausi protingai. Jis turėjo traumų, kiekvieną dieną turėjo šaldyti kojas, todėl svarbu nepersitempti. Reikia būti protingam“, – kalbėjo D.Sabonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.