EUROLYGA 2023

Į Lietuvą grįžęs Simas Jasaitis – ant operacinės stalo

„Susitvarkysiu su sopuliais, tuomet galutinai ir nutarsiu dėl kito sezono iššūkių“, – savaitės pradžioje portalui lrytas.lt sakė Simas Jasaitis. 34 metų krepšininkas sezoną praleido italų Kapo d'Orlando „Betaland“ klube ir jis neslėpė, kad Sicilijoje praleistas laikas buvo puikus.

S.Jasaitis gulėsi ant operacinės stalo.<br>M.Kulbio nuotr.
S.Jasaitis gulėsi ant operacinės stalo.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 3:26 PM, atnaujinta May 23, 2017, 7:16 AM

Tačiau sunkią traumą Italijoje patyręs S.Jasaitis dabar siekia pasveikti. „Betaland“ klubas nusprendė jį siųsti pas medikus į Suomiją, bet pats krepšininkas su tuo nesutinka.

„Nereikia man vykti į Suomiją. Ta trauma yra „normali“ ir pagydoma. Truputį sureikšminta viskas“, – lrytas.lt kalbėjo krepšininkas.

Alfa.lt duomenimis, būtent ketvirtadienį S.Jasaičiui Kauno klinikose atliekama kaklo-stuburo operacija. Tai patvirtino ir krepšininko žmona Oksana Pikul-Jasaitienė.

„Kol kas apie grįžimą į namus kalbėti dar anksti, bet tikiuos, kad greitu metu jau parsivešim tėvelį namo. Aš klausiau vyro, bet jis normaliai man nieko neatsakė, tad laukiu dabar jo skambučio. Tačiau tai tikrai nėra lengva operacija, tad reikės gulėti ligoninėje. Bus ir ilga reabilitacija, ir atsistatymas“, – alfa.lt sakė O.Pikul-Jasaitienė.

S.Jasaičiui dėl šios traumos italai piešė niūriausias prognozes, bet pats krepšininkas interviu lrytas.lt pabrėžė, kad apie ateitį galvos, kai išsigydys traumas.

Jis lrytas.lt savaitės pradžioje pabrėžė, kad niekada nėra atsisakęs žaisti Lietuvos rinktinėje, nors italai neseniai rašė, jog krepšininkas nusprendė baigti karjerą nacionalinėje komandoje.

„Ta žinia mane gerokai nustebino. Nesakiau apie tai, bet italų žurnalistai patys padarė išvadas, – sakė S.Jasaitis. – Sensacija – iš nieko. Manęs paklausė, ar aš pratęsiu sutartį su Sicilijos komanda, ar galvoju apie rinktinę. Tai ir pasakiau, kad dabar neverta apskritai kalbėti apie ateitį, nes nežinia, kas gali atsitikti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.