EUROLYGA 2023

Linas Kleiza apie reabilitaciją: „Viskas pačiame įkarštyje“

Linas Kleiza ir toliau išlieka krepšinio paraštėse, bet 31 metų žaidėjas dar nėra sudėjęs ginklų. Paskutinį kartą 2014-2015 metais Milano „Emporio Armani“ komandoje rungtyniavęs lietuvis negali pasakyti, ar dar tęs karjerą, bet pluša sporto salėje, kad gyvenimo vingiai vėl pasuktų į krepšinį.

L.Kleiza ir toliau treniruojasi.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
L.Kleiza ir toliau treniruojasi.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-03 07:39, atnaujinta 2017-05-23 05:22

„Kaip čia pasakius: tam dar ruošiuosi. Dabar viskas pačiame įkarštyje. Kol kas sportuoju ir žiūrėsime, kaip čia viskas bus, dar viskas prieš akis. Sunku kažką sakyti, nes šie dalykai ne nuo manęs priklauso“, – portalui krepsinis.net sakė L.Kleiza.

Jo sugrįžimo į aikštę ypač laukė Kauno „Žalgirio“ aistruoliai, nes krepšininkas praėjusią vasarą sakė, jog norėtų prisijungti prie Lietuvos čempionų.

„Noriu eiti į „Žalgirį“. Noriu žaisti ne 50 ar 40 procentų, o šimtu“, – anksčiau kalbėjo L.Kleiza.

Krepšininkas pasikalba ir su rinktinės strategu Jonu Kazlausku, kuris pats vis užsimena, jog sutinka Liną sporto klube. Bet L.Kleizai tikėtis kvietimo į rinktinę – nerealu.

Dar 2011 metais L.Kleizai buvo atlikta atroskopinė dešinio kelio menisko operacija ir jis nespėjo visiškai pagyti.  2013 metais jis vėl kalbėjo apie skausmus. Jie ir tapo viena iš priežasčių, kodėl L.Kleizai nepavyko ilgiau išsilaikyti NBA. 2012-2013 metų sezoną kelio skausmų kamuojamas puolėjas „Toronto Raptors“ klube sužaidė vos 20 rungtynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.