EUROLYGA 2023

Pasiūlymas „Raptors“: prie J. Valančiūno pridėti D. Motiejūną

Jonas Valančiūnas ir „Toronto Raptors“ klubas šį sezoną nužygiavo labai toli. Netgi patekus į atkrintamąsias specialistai kalbėjo apie vieną įveiktą etapą, bet „Raptors“ žengė per varžovus iki pat Rytų konferencijos finalo, kur „Cleveland Cavaliers“ krepšininkams seriją pralaimėjo 2:4.

D.Motiejūnas NBA galėtų rungtyniauti kartu su J.Valančiūnu.<br>lrytas.lt montažas
D.Motiejūnas NBA galėtų rungtyniauti kartu su J.Valančiūnu.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2016, 2:02 PM, atnaujinta May 23, 2017, 3:55 AM

Dabar Toronte prasideda nauja diena, o klubo vadovai svarsto, kaip sustiprinti komandą, kuri pademonstravo daug potencialo ir pasiekė geriausią rezultatą klubo istorijoje.

„Jų didžiausia silpnybė – sunkiojo krašto pozicija“, – rašė hoopshabit.com ir pasiūlė penkis krepšininkus, kurie galėtų pataisyti šią problemą.

Į penketuką pateko ir Donatas Motiejūnas. 25 metų 213 cm ūgio krepšininkas šį sezoną taps laisvuoju apribotu agentu ir dar nėra aišku, ar „Houston Rockets“ klubas norės pasilikti lietuvį. D.Motiejūną per perėjimų etapą įsigyti norėjo „Detroit Pistons“ klubas, tačiau po kontroversiško laukimo motorų miestas nusprendė išsiųsti lietuvį atgal į Hjustoną.

„Pistons“ pareiškė, kad tokį sprendimą priėmė, nes D.Motiejūnas nebuvo visiškai pasveikęs po nugaros traumos, bet pats krepšininkas kalbėjo priešingai ir buvo supykęs ant Detroito klubo vadovybės.

HoopsHabit.com pabrėžė, kad ir kelionė į „Raptors“ priklauso nuo D.Motiejūno nugaros.

„Jis Toronte padarytų didelį įtaką. 2014-2015 sezoną D.Motiejūnas kokybiškai išnaudojo minutes ir per rungtynes vidutiniškai pelnė 12 taškų, pataikydamas 50,4 proc. metimų. D.Motiejūnas taip pat atkovodavo 5,9 kamuolio per mačą.

D.Motiejūno produktyvumas 2015-2016 sezoną sumažėjo iki 6,2 taško ir 2,9 kamuolio per rungtynes, bet yra tai paaiškinančių faktorių. D.Motiejūnas dėl traumos praleido dvi ilgas serijas rungtynių ir sužaidė vos 37 mačus.

Jis praleido pirmąsias 20 rungtynių, o per kitas 14 buvo apribotos minutės. Tada jis vėl dėl traumos praleido 24 mačus.

Gavęs pakankamai minučių D.Motiejūnas galėtų nuimti šiek tiek naštos nuo DeMaro DeRozano ir Kyle'o Lowry pečių per svarbias rungtynes, kaip Rytų konferencijos finalas. To tikrai negali padaryti Luisas Scola“, – rašė hoopshabit.com.

Šis portalas „Raptors“ komandai į pasirinkimų sąrašą įtraukė 35 metų Davidą Westą (šį sezoną žaidė „San Antonio Spurs“, Joną Leuerą („Phoenix Suns“), Marviną Williamsą („Charlotte Hornets“) ir Davidą Lee („Dallas Mavericks“) bei pridūrė, kad Toronui jau nereikėtų dėti jokių vilčių į L.Scolą, kuris sužaidė tragišką sezoną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.