EUROLYGA 2023

Eurolygos čempionų treneris pratęsė kontraktą trejiems metams

Maskvos CSKA klubo prezidentas Andrejus Vatutinas ir komandos treneris Dimitris Itoudis padėjo parašus ant naujos sutarties. Graikas Eurolygos čempionams vadovaus iki 2019 metų.

D.Itoudis.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
D.Itoudis.<br>AFP/“Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2016, 6:45 PM, atnaujinta May 23, 2017, 12:20 AM

D.Itoudis CSKA treneriu tapo 2014-ųjų vasarą. Abu sezonus su juo maskviečiai pateko į Eurolygos finalo ketvertą: pernai finišavo treti, šiemet – pirmi. Praėjusį sezoną Maskvos klubas laimėjo Jungtinę lygą, o dabar finalo serijoje prieš Kazanės „Uniks“ pirmauja 1:0.

Graikų specialisto vedama CSKA iš 135 oficialių mačų laimėjo net 120 (88,9 proc.).

„Kai mes pakvietėme D.Itoudį prieš dvejus metus, neabejojome jo profesionalumu. Dirbdamas su CSKA jis gavo aukščiausio lygio patirties ir savo lygį patvirtino laimėdamas Eurolygą, – sakė A.Vatutinas. – Manęs dažnai klausinėjo, ar pergalė Berlyne taps lemiamu veiksniu pasirašant naują kontraktą su treneriu. Žinoma, šį pergalė tapo svarbiu rodikliu, bet pasiūlymą tęsti bendradarbiavimą mes pateikėme finalo išvakarėse. Vadovaujama D.Itoudžio komanda demonstruoja ryškų krepšinį, žaidėjai noriai eina į aikštę ir tiksliai vykdo trenerių štabo užduotis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.