EUROLYGA 2023

Prognozė: Latvijos pažiba bus geriausias NBA krepšininkas

Naujasis „New York Knicks“ treneris Jeffas Hornacekas nemato kliūčių, kodėl Kristapas Porzingis negalėtų vadintis geriausiu NBA žaidėju.

K.Porzingis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
K.Porzingis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
K.Porzingis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
K.Porzingis.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
J.Hornacekas.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
J.Hornacekas.<br>AFP/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 4, 2016, 1:45 PM, atnaujinta May 23, 2017, 1:20 AM

Kalbėdamas apie 20-metį 220 cm ūgio latvį, J.Hornacekas sakė: „Porzingis karjeroje gali pasiekti daug. Jis pavojingas ir po krepšiu, ir ties tritaškio linija. Kas ir kaip gali jį dengti? Ginantis jis naudingas kaip blokuotojas, taip pat uždaro erdvę trijų sekundžių zonoje. Porzingis gali tapti vienu iš penkių geriausiųjų lygoje. Jis gali tapti geriausiu NBA žaidėju.“

Pastarąjį sezoną debiutavęs NBA K.Porzingis „Kincks“ ekipai vidutiniškai pelnė 14,3 taško, atkovojo 7,3 kamuolio, blokuodavo 1,9 metimo.

Pernai NBA naujokų biržoje K.Porzingis buvo pašauktas 4-as. Niujorko klubas su juo pasirašė 4 metų 18,5 mln. dolerių vertės sutartį.

53-ejų J.Hornacekas prie „Knicks“ vairo stojo šią savaitę, sudaręs 3 sezonų 15 mln. dolerių sutartį. Prieš tai jis pustrečių metų treniravo „Phoenix Suns“ komandą, su kuria nė karto nepateko į NBA atkrintamąsias varžybas. Darbo Finikse J.Hornacekas neteko pastarojo sezono viduryje, kai ekipa buvo pralaimėjusi 35 iš 49 mačų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.